Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Gry na laptopie się zacinają intel core i3-2330M

arekaro

Pytanie

Opublikowano

Mam problem z zacinania się gier , wcześniej zanim się zaczęło to battlefield 3 chodził mi płynnie na średnich ustawieniach też gta 4 na wysokich nawet battlefield 4 chodził płynnie na niskich medal of honor warfighter na średnich ,euro truck simulator 2 chodził mi płynnie a teraz wszystkie gry się tną i są spadki fps arma 3 mi się tnie zanim to się zaczęło to pokazało że mi się wirus walił to skanowałem antywirusem i nic nie dało i jak przeskanowałem windows defender to wszystko się spierniczyło i się zaczęły gry się zacinać od tej pory .Teraz mam G date wcześniej miałem avasta i avg trochę poszperałem w necie i przywróciłem od nowa system onekey recovery wirusa nie ma ale nadal gry się zacinają, nie wiem co teraz robić już 5 miesięcy się z tym mam problem czy może pójść do takiego co robi komputery albo do jakiegoś informatyka.

Windows 7
intel core i3-2330M 2.20GHz
4,00GB
64 bitowy
GeForce GT 540M
HD Graphics 3000

post-1274906-0-61621500-1414597223_thumb.png

post-1274906-0-81835000-1414597236.png

post-1274906-0-69929300-1414597244_thumb.png

post-1274906-0-06583400-1414597252.png

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Mam problem z zacinania się gier , wcześniej zanim się zaczęło to battlefield 3 chodził mi płynnie na średnich ustawieniach też gta 4 na wysokich nawet battlefield 4 chodził płynnie na niskich medal of honor warfighter na średnich ,euro truck simulator 2 chodził mi płynnie a teraz wszystkie gry się tną i są spadki fps arma 3 mi się tnie zanim to się zaczęło to pokazało że mi się wirus walił to skanowałem antywirusem i nic nie dało i jak przeskanowałem windows defender to wszystko się spierniczyło i się zaczęły gry się zacinać od tej pory .Teraz mam G date wcześniej miałem avasta i avg trochę poszperałem w necie i przywróciłem od nowa system onekey recovery wirusa nie ma ale nadal gry się zacinają, nie wiem co teraz robić już 5 miesięcy się z tym mam problem czy może pójść do takiego co robi komputery albo do jakiegoś informatyka.

Windows 7

intel core i3-2330M 2.20GHz

4,00GB

64 bitowy

GeForce GT 540M

HD Graphics 3000

podczas gry obserwuj temperatury i podaj ile.

obstwiam ze laptop sie przegrzewa, wiec zainwestuj w podkladke chlodzaca

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...