RyXeL Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Hey Gram w cod4 od samej premiery czyli przeszło jakieś 8?9?lat nie wiem w którym roku to wyszło.Poszukuję jakiegoś dobrego klanu promodowego ponieważ zawsze grałem HC a chciałbym się przenieść.Ma ktoś polecić dobry klan? Odnośnik do komentarza
Xerses Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Wszystkie klany PM są beznadziejne 1 vs 5 ja bym ich pokonał polecam już HC na 1.7 albo 1.6 Odnośnik do komentarza
Orcho Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 http://www.uts-clan.net/ Odnośnik do komentarza
Kokoszka. Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Wszystkie klany PM są beznadziejne 1 vs 5 ja bym ich pokonał polecam już HC na 1.7 albo 1.6 HC? Na pewno tam się czegoś nauczy; ktoś na tym trybie jeszcze gra? Czemu beznadziejne na PM? Jak jest dobra, zgrana ekipa ze skillem to super, dobra zabawa. Są jeszcze turnieje, cg także. Odnośnik do komentarza
Xerses Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Nie chcę być nie miły ale na hc gra z 10x więcej osób niż na pm Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.