Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

I co robic ?

Synegz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yo, taki gosciu wycinal mi drzewa na dzialce i placil mi bo to wszystko bral, to wszystko to byly samosiejki.

zaplacil mi 400 zł a wywiozl z 15 kubików drzewa i dzwoniąc do niego kłamał w żywe oczy, że nie bral juz drzewa i "PROSZĘ MNIE NIE NAZYWAC ZLODZIEJEM"  potem zapytalem, czy mam sam sobie pozbierac to drzewo, a on powiedzial, że mam mu zaplacic za zrobioną robote...

Opublikowano

Zadzwoń na policję, że wycina ci drzewa, dostanie taką grzywnę za samą wycinkę, że odechce mu się kłamać.

Opublikowano

a on przyjdzie kiedys i powybija mi okna w domu, więc troche strach. jebie kamienie, a to moi rodzice beda musieli tysace placic za nowe okna, wiec nie wiem :/

i powiedzial "Dziekuje za współprace, żegnam"

Opublikowano

Jeżeli zagroził Twoim rodzicom to też to zgłoście.

Nie pierdolcie się z takim oszustem, bo z wami mu się uda to pójdzie kolejnych okradać.

Aha tak dla wiadomości, drzew nie można wycinać nawet jeżeli są na terenie Twojej posiadłości, nie ważne czy samosiejki czy celowo zasiane. Trzeba mieć na to pozwolenie.

Opublikowano

wycinanie drzewa bez zezwolenia z mista jest karalne, policja powina to zalatwic

najlepszy sposob, odechce mu sie wycinania drzew nastepnym razem jak zobaczy kare

­

Opublikowano

moj tata pisal tam jakies listy i powiedzieli, ze te drzewa akurat mozna wycinac, a zagrozic to nie zagrozil, ale tak moze sie stac. podkablujemy go i on napewno cos zrobi

Opublikowano

Człowieku, wycinka ok 5-8 drzewek to koszt ok 2000 za dniówkę 8-10 godzin, kubik kosztuje ok 130-160 zł. Jak doplacił to w normie ba za pociecie ty zabulił bys wiecej

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

On wycinal te drzewa i wszystkie je bral, drzew było od c***a i jeszcze troche, a on bezczelnie kłamał.

450zł za tyle drzew, od c***a i jeszcze troche.

Opublikowano

no i co że wycinał.  ZAPŁACIŁEŚ MU ZA TĄ WYCINKĘ DRZEW ?  z tego co piszesz ani grosza nie było płacone za wykonana robotę a ty jeszcze chcesz by  on zapłacił.

za co on ma jeszcze płacić ! ?

15 KUBIKÓW DREWNA TO PONAD 2000 ZŁ , czyli gościu wziął w rozliczeniu drewno a twoi rodzice  450 zł i jeszcze ma za drewno zapłacić ?

sensownie było by jemu jeszcze za prace zapłacić a nie pieprzyć głupot ze zostało się oszukanym kiedy nawet najprostszych operacji matematycznych nie potrafisz zrobić

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

TY K***A IDIOTA JESTEŚ ?

MIAL W GAZECIE, ŻE POTRZEBUJE DRZEW I ZADZOWNILISMY...

Narazie dał 400zł ale przyjechal i dal 700 zł. I powiedzial, że bedzie dalej wycinal i da jeszcze 700 zł za wszystko. wiec mi k***a nie pierdol jak nie wiesz o co chodzi idioto

znawca k***a sie znalazl

Opublikowano

TY K***A IDIOTA JESTEŚ ?

MIAL W GAZECIE, ŻE POTRZEBUJE DRZEW I ZADZOWNILISMY...

Narazie dał 400zł ale przyjechal i dal 700 zł. I powiedzial, że bedzie dalej wycinal i da jeszcze 700 zł za wszystko. wiec mi k***a nie pierdol jak nie wiesz o co chodzi idioto

znawca k***a sie znalazl

ej DZIECKO,  weź wiadro wody dla ochłody bo ci odbija palma chyba.

piepszysz głupoty, dopisujesz sobie nagle  jakieś nowe informacje, pokaż pacanie gdzie wcześniej napisałeś to co przed chwilą. 

na dodatek bluzgasz bez powodu i zachowujesz się jak idiota pierwszy raz na forum

ty najnormalniej w świecie nie ogarniasz ekonomi, on za to drewno dostanie 4x więcej niż za nie zapłaci a wy dzięki temu nie płacicie za wycięcie kilku tysięcy. poducz się ekonomi i dopiero z sensem zakładaj tematy na forum

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

ehę, niech sprzedaje, ja juz mam to w d***e komu, gdzie i za ile.

Wsumie to już się rozwiązało.

2000 zł za te drzewa zapłaci.

Więć w czym masz problem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...