Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z animowanym bannerem na Youtube

czakaras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam problem ponieważ gdy chcę dodać animowany banner, na kanale youtube, piszę, że obsługiwane formaty to tylko jpg i png, podczas gdy na Google + wszystko ładnie działa, bardzo proszę o pomoc.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na YouTube NIE można dodawać animowanego tła. Podejrzewam to samo co kolega wyżej, że chodzi o APNG (Animated Portable Network Graphics). Poczytaj sobie w Google na ten temat, może znajdziesz coś ciekawego :)

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

64162916285590050566.png

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

| Assassin's Creed | Battlefield | Call of Duty | Counter-Strike | Grand Theft Auto | League of Legends | Minecraft | Need for Speed | i jeszcze więcej...

Opublikowano

Googlowałem i nic, podałem wam przykład /thekaroleq95 że na youtubie istnieje taka opcja, proszę o pomoc.

Widocznie źle "googlowałeś". Łap i poczytaj, może znajdziesz coś na temat (KLIKNIJ)  :)

EDIT: Postanowiłem bardziej się przyjrzeć tej sprawie i o to co udało mi się ustalić. A mianowicie to, że jego tło (https://www.youtube.com/user/TheKaroleq95/) jest wstawione w formacie .GIF a tutaj link do oryginalnego tła (KLIKNIJ) na końcu w linku widnieje nazwa "bannerv100.gif" co świadczy o tym, że to jest w formacie .GIF ale mogę się mylić co do tego. No, to by było na tyle...

64162916285590050566.png

| Assassin's Creed | Battlefield | Call of Duty | Counter-Strike | Grand Theft Auto | League of Legends | Minecraft | Need for Speed | i jeszcze więcej...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...