bhzgame Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Witam. Mam pytanie jeżeli kupie 40 reflinkow to dostane nagrode za kazdych 10 znajomych? Np kupuje 25 reff to dostaje nagrode za 25 osob czy za 25 i 2x za 10 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitex Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Dostaniesz dokładnie takie nagrody: Riot Points (RP)975 Punkty Zasług (PZ)12500 Warwick + Skin Strona na runy Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc: KLIK! Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhzgame Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Aha dzięki za odpowiedz A wiecie może czemu jak w chodzę w zakładkę zaproś znajomego to cos tam pisze że error jest ? Bo chcę swój reff link wziąć a nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitex Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Aha dzięki za odpowiedz A wiecie może czemu jak w chodzę w zakładkę zaproś znajomego to cos tam pisze że error jest ? Bo chcę swój reff link wziąć a nie mogę Robią coś z tam na razie, musisz czekać i próbować za jakiś czas się dostać na tą stronę. Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc: KLIK! Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.