HeReXoWicz Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Planuję zagrać w Soldier Front 2 i chciałbym się dowiedzieć czy są tam jakieś duże elementy które nie są podobne do Special Force Aha i czy tryb Sniper mode jest dostępny dla każdego? Odnośnik do komentarza
Umarly Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Nwm jaki jest max ale widziałem już 71. Każdy tryb w soldierze jest dla każdego. Czas wziąć się do roboty Odnośnik do komentarza
Verten123 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 1. Masz 2 nowe snajperki, niedostępne jeszcze w skillu: SR-25(1-krotny zoom) oraz FR-25 Fairytale dostępny z boxa za AP. 2. Masz broń Desert Eagle z paroma nabojami, bodajże 8, mają tyle obrażeń, co MA41. Nie opłaca się używać, bo ma duży odrzut. Sam jej nie mam. Kosztuje 30k SP 3. AWP jest dostępne dopiero od Kapitana i kosztuje 80k sp. 4. Cheaterów jest bardzo mało, sporo dostaje bana. Za macro też banuję, no chyba, że gościu wydał dużo na grę, to najpierw dostaje ostrzeżenie, potem po recydywie leci banik. 5. Możesz mieć niedługo lekki problem, bo zamierzamy wprowadzić zabezpieczenie dla transparent proxy. Transparent proxy wykorzystuje HotSpot Shield. Po wprowadzeniu jedyną możliwością będzie dobrze skonfigurowany Proxifier albo specjalny program szyfrujący o nazwie TOR(nie mylić z TOR Browser Bundle) 6. Są orgelboxy za sp Odnośnik do komentarza
HeReXoWicz Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 1. Masz 2 nowe snajperki, niedostępne jeszcze w skillu: SR-25(1-krotny zoom) oraz FR-25 Fairytale dostępny z boxa za AP. 2. Masz broń Desert Eagle z paroma nabojami, bodajże 8, mają tyle obrażeń, co MA41. Nie opłaca się używać, bo ma duży odrzut. Sam jej nie mam. Kosztuje 30k SP 3. AWP jest dostępne dopiero od Kapitana i kosztuje 80k sp. 4. Cheaterów jest bardzo mało, sporo dostaje bana. Za macro też banuję, no chyba, że gościu wydał dużo na grę, to najpierw dostaje ostrzeżenie, potem po recydywie leci banik. 5. Możesz mieć niedługo lekki problem, bo zamierzamy wprowadzić zabezpieczenie dla transparent proxy. Transparent proxy wykorzystuje HotSpot Shield. Po wprowadzeniu jedyną możliwością będzie dobrze skonfigurowany Proxifier albo specjalny program szyfrujący o nazwie TOR(nie mylić z TOR Browser Bundle) 6. Są orgelboxy za sp Okej widzę że ty ogarniasz (bez obrazy Umarly) napiszesz mi to instrukcję jak to ściągnać? (NIE OGARNIAM PORADNIKA) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.