Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie

Machida

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postacie za rp są nieopłacalne, lepiej zostawić sobie na jakiegoś skina. Na pewno lepiej kupić dopalacz PZ niż postać za rp.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Ja bym najbardzie zbieral punkty niz kupowal dopalacze bo tak sie duzo gier gra to sie z czasem nazbiera.

Ale jak masz swojego ulubionego championa i chcesz se skina kupic to czemu nie ja posiadam tylko 1 skin ktory mam w heimerdinger :) (ten najnowszy)

Opublikowano

Skiny mogą sobie poczekać;] a  ip zawsze się przyda, tym bardziej że muszę kupić nową stronę na runy. No i jeszcze chce kupić ahri albo zeda muszę się zastanowić którego champa wybrać.

Opublikowano

Moze popatrz na spotlite ahri i zeda to powinno ci ulatwic sprawe z decydowaniem jakiego tego championa chcesz

Wiktor

Specjalista
Opublikowano

Zed lepszy kiedy gram na Ahri wiem ze win linii ^^

Zed

niskie cd

latwa farma

swietne skiny

latwy haras

jak potrafisz grać nie ma kontry

trudno go ogarnac

niby energozerny, ale według mnie guzik prawda ^^

Opublikowano

Skiny mogą sobie poczekać;] a  ip zawsze się przyda, tym bardziej że muszę kupić nową stronę na runy. No i jeszcze chce kupić ahri albo zeda muszę się zastanowić którego champa wybrać.

Zed B)

• Ogromny burst
  • Duży burst,
  • Łatwe lasthity,
  • Plejsy wychodzą B)
  • Łatwa farma

• "Manożerny"
  • Często banowany

647041416238306889721.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...