HugoPlayGames Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Witam poszukuje skryptu do katy z linkiem (Inny niż Katarina Sister blade bo ten skrypt mi nie działa ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pglod Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Wbudowany w BoLa zakladka BoL Mods lubie sie spowolnic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James Rodríguez Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Tak jak wspomniał użytkownik powyżej, według mnie skrypt wbudowany w Bola jest najlepszy ze wszytkich możliwych do Katy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaariel Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Kata combo w Bol Mods Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek100 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Tak jak wspomniał użytkownik powyżej, według mnie skrypt wbudowany w Bola jest najlepszy ze wszytkich możliwych do Katy. nie pierdol glupot sinister blade jest 2000x lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pglod Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 @piotreek100 To ze jestes niedoje**m ,ktory nie umie farmic to juz twoja wina Kata wbudowana wykonuje combo szybciej i ogarnia bardziej Umiesz farmic - kata z bol moda Nie umiesz - siniester lubie sie spowolnic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2jsp Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 @piotreek100 To ze jestes niedoje**m ,ktory nie umie farmic to juz twoja wina Kata wbudowana wykonuje combo szybciej i ogarnia bardziej Umiesz farmic - kata z bol moda Nie umiesz - siniester gowno prawda, combo robi tak samo bez roznicy z tym ze w sinister blade sama expi, "Kata wbudowana wykonuje combo szybciej i ogarnia bardziej" rozjebal mnie ten tekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek100 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Jak zrobisz szybsze combo na katarina combo to mozesz podesłać ośle, a farmie sam wiec twój argument jest inwalidą. \\tu byl link\\ +katarina gówno aka combo nie ma ward jumpa ktory jest genialny i uratowal mi dupe oraz pozwolil zabic wiele razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pglod Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 gowno prawda, combo robi tak samo bez roznicy z tym ze w sinister blade sama expi, "Kata wbudowana wykonuje combo szybciej i ogarnia bardziej" rozjebal mnie ten tekstUzywam bola rok wiec wiem co mowi ;_; lubie sie spowolnic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.