Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kritika: Chaos Unleashed , Pytanko odnośnie Karatów

singieL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko (wiem wiem , świeżak na forum jestem , ^^)
Ostatnio w Grze na Czacie byłem świadkiem rozmowy , która dotyczyła sposobu na zdobywanie karatów , pisali że można dziennie 200-500karatów wyciągnąć , tylko że to czasochłonne . Nie ukrywam że by się przydało na Avatara / itp wink.png

Więc jakby ktoś był obeznany w tym sposobie co i jak , prosiłbym żeby mi wytłumaczył , może być na prv , może być tutaj wink.png

Dziękuje i pozdrawiam ;)

Opublikowano

Być może chodzi o oglądanie reklam. Jeśli gra jest online możesz pobrać moda, jeśli nie ma multi to możesz użyć Freedoma lub Gamekillera.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Modded Apk. nie ma bo nowa wersja wyszła , Freedom i Gamekiller odpada , jest zabezpieczenie antyhack ;)
Próbowałem Xprviate ( zablokować oszczególne elementy , ale ni hu hu :D)

Hmm rekalmy powiadasz , Oni coś tam wspominali , o robieniu nowych postaci ... a poźniej na prv przeszli ... :(

Opublikowano

Siemanko (wiem wiem , świeżak na forum jestem , ^^)

Ostatnio w Grze na Czacie byłem świadkiem rozmowy , która dotyczyła sposobu na zdobywanie karatów , pisali że można dziennie 200-500karatów wyciągnąć , tylko że to czasochłonne . Nie ukrywam że by się przydało na Avatara / itp 275461414583317137682.png

Więc jakby ktoś był obeznany w tym sposobie co i jak , prosiłbym żeby mi wytłumaczył , może być na prv , może być tutaj 275461414583317137682.png

Dziękuje i pozdrawiam ;)

Wystarczy wygrywać w turniejach dniowych w których jest nagroda 200 karatów + pojedynki 2/3 karaty od wygranej.

0LsM05U.png

Opublikowano

The Naid Dziękóweczka za rady .
ale Mógłby ktoś się wypowiedzieć co Gracze mieli na myśli , pisząc o robieniu nowych postaci , i  tu cytat z czatu "za pierwszą jest 170 , ale zmienili na 90 karatów i tak robisz w koło " 
:D

Opublikowano

The Naid Dziękóweczka za rady .

ale Mógłby ktoś się wypowiedzieć co Gracze mieli na myśli , pisząc o robieniu nowych postaci , i tu cytat z czatu "za pierwszą jest 170 , ale zmienili na 90 karatów i tak robisz w koło "

:D

Może nowa postać dostaje trochę karatów, a potem je magazynujesz na jednej.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Razer123 własnie Magazyn Waluty "Karatów" jest wspólny , zrobie pozniej postać przejde 2wie Pierwsze wyspy i zobacze czy coś wpadnie :D bo za 1pierwszą wyspe nic :D

W każdym bądź razie dziękóweczka ;) 

Opublikowano

Razer123 własnie Magazyn Waluty "Karatów" jest wspólny , zrobie pozniej postać przejde 2wie Pierwsze wyspy i zobacze czy coś wpadnie :D bo za 1pierwszą wyspe nic :D

W każdym bądź razie dziękóweczka ;)

Dzięki kilku postaciom na koncie możesz stworzyć team aby odblokować więcej możliwości gry oraz dodatkowe skille.

Gdy będziesz uczestniczył w turniejach 4 postaciami to logiczne, że zgarniesz 4x 200 karatów o ile będziesz w topce.

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...