Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsza grafika, pierwszy layout a'la Minecraft.

CubeWorld

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie. Zrobiłem swój pierwszy layout pod serwer minecraft, wchodzilibyścię chętnie na taką strone serwera? czy raczej by was odrzucało. uprzedzam jest to pierwsze dzieło związane z grafiką :D

Pierwszy z 29 Października

http://zapodaj.net/ebfa635dc7f8a.jpg.html

Drugi z 30 Października

http://zapodaj.net/130e4e19ef094.png.html Robiłem go dłuugo :P

Opublikowano

Jedyne do czego mogę się doczepić to czcionka. 

Poszukaj innej, taka która obsługuje polskie znaki czyli ąęłźćżóś.

Druga rzecz, po powiększeniu tego obrazka było widać "schodki" tego boxa czarnego.

Patrz:

MSw12kz.png

serwer_ourmc.gif

Opublikowano

Bardzo ładnie, nie wielu jak na pierwszy raz zrobiłoby to tak dobrze. Jedyne do czego mogę się doczepić to napisu "Strona główna" - może być on troszeczkę jaśniejszy, na pewno efekt będzie powalający.

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Gówno a nie layout, nikt by tego za darmo nie wziął, chyba że jakiś dziesięciolatek który kupił sobie serwer za hajs rodziców.

Czytaj poradniki i potem rób layouty a nie zaśmiecasz tym syfem forum. Pozdrawiam

Opublikowano

Ten drugi layout za bardzo minecraftowy, fuj!

Jeżeli używasz różnych czcionek - używaj jedną/dwie maksymalnie, poczytaj coś o stylu "flat, modern itd." i następnie zrób coś dobrego. Oczywiście jeżeli wolisz coś w stylu 3d, jakieś gradienty to proszę bardzo, ale moim zdaniem design flat jest najlepszy+minimalistyczny+przejrzysty.

Ogółem reasumując, oba layouty nie są dobre, nawet nie warte 5zł :C

serwer_ourmc.gif

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

1 layout lepszy, bo wygląda na bardziej "od profesjonalisty". Ale i tak jest tam za dużo ciemnych kolorów. ­Ten drugi to jakby z dirta powstał >.<

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

7/10 - pierwsza praca trochę za ciemna u góry, a co do drugiej to jedynie czcionkę w lewym górnym rogu bym zmienił ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...