Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ankieta XANT (minigry)

MrS

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

gallery_50987_2_1182742.png

Witam, grupa budowniczych XANT chciałaby dowiedzieć się kilku rzeczy od "wyjadaczy" minigierek oferowanych na różnych serwerach minecraft, mam nadzieję, że pomożecie nam i udzielicie kilku odpowiedzi:

1. W jakie minigry najchętniej grasz na serwerach (chodzi mi o takie, które po prostu muszą być jako podstawowa minigierka na serwerze.

2. Do jakich minigier powinniśmy robić arenki (czyli w jakich typach gier minigames na różnych serwerach przydałyby się ładniejsze arenki)

3. Czy masz jakiś pomysł na minigre? Jeśli tak i chcesz sie nim podzielić z chęcią Cię wysłucham ;]

Odpowiedzi:

1.

2.

3.

Pozdrawiamy! Ekipa XANT

gallery_50987_2_1744512.png

lzJdkMd.png

Opublikowano

1. SkyWarsy, PartyBlock ( jakoś tak rzadko spotyka się tę minigrę na serwerze nonpremium) , kalambury, castle <3

2. Do każdego minigejmsa przydadzą się nowe areny :D

3. Nie jednak fajnie jakbyście zrobili gry podobne do tych co są na hipixelu czy tego typu serwerach premium by na nonpremiu można pograć w takie 'nowe' tryby. Fajny był tryb ( oglądałem filmik jakiegoś jutubera ) co jeździli na koniu / owcy czy czymś takim i na arenie była ta 2 kratkowa trawa i ją scinali i kto więcej ściął ten wygrywał. Aktualnie nie przychodzi mi nic innego do głowy :D

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

1. SkyWars , BlitzSG , oraz PartyBlock jedynie te są godne uwagi ;)

2. Oczywiście do każdej minigry się przydały by takie których nigdzie indziej nie ma ;)

Pasjonat
Opublikowano

To spawn do poprzednich arenek, które razem będą zestawem do Mario Kart. (Zlecenie dla pewnego serwera)

539931414919047516848.png

A ja dalej zapraszam do ankiety ;]

lzJdkMd.png

Opublikowano

1. Zróbcie coś takiego, że 50 osób teleportuje na arene wszyscy zdobywają surowce i potem się naparzają ;) możliwe jest zrobienie sojuszy za pomocą komendy /sojusz lub coś w tym stylu :)

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...