MilutuS Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Launcher do minecrafta [1.7.2 - 1.7.x] Witam poszukuje osoby która wykona dla mnie launcher do minecrafta na wersje 1.7.2 - 1.7.x . Funkcje launchera : 1. Autoupdate (update całego .3Mod {W takim Folderze chciałbym zapis plików}) 2. Przycisk do odpalenia minecrafta 3. Przycisk do odpalenia strony serwera 4. Przycisk do zamknięcia launchera 5. Launcher ma odpalać minecrafta z folderu .3Mod a nie z .minecraft Launcher proszę wykonać w programie Microsoft Visual Basic i nie chce gotowej ikony tylko chodzi mi tutaj o projekt launchera bo później chce go edytować wstawić grafikę itp .Więcej na pw lub pisac na skype: kubamiluta27 Jeśli chodzi o wynagrodzenie to się dogadamy na Skype lub PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MilutuS Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Pomoże ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MilutuS Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MilutuS Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukubaczek Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Po co robić własny launcher? D: Nie lepiej wykorzystać np. launcher.pl ? EDIT: jprdl... próbuję pomóc a tu urwa jeszcze warna dostaje... Jak zrobić własny launcher Minecraft #1 - YouTube Własny launcher Minecraft w Visual Basic cz.1 Kody ... [TuT] - Jak zrobić launcher Minecraft - #1 - Początki - YouTube http://forum.kwadratowakraina.pl/index.php?/topic/2503-tut-własny-launcher-do-minecrafta-cz1-projektowanie/ Google + głowa = znalezienie odpowiedzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardStyl3r Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Ja polecam by TeamExtremeMC (logo odrażające, ale launcher dobry) - download na moim profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajros Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Nie wiem czy ktoś ci to zrobi jak nie dasz jakieś konkretnej nagrody po co wam lobby i bungee cord skoro macie tylko SB i PvP :P xxx CPU: I5-4460 (w planach i74690k) GPU: GTX960 4G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MilutuS Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Pomoże mi ktoś z tym launcherem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MilutuS Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.