HTAWIWP Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Witam,otóż wczoraj zagrałem sobie w waroocka (1 rok przerwy) loguje sie i patrze że dostałem jakiś prezent dla powracającego gracza,patrze w ekwipunku a tam nic nie ma.Wie ktoś jak to odebrać?> Odnośnik do komentarza
AdrenalinaPL Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Witam,otóż wczoraj zagrałem sobie w waroocka (1 rok przerwy) loguje sie i patrze że dostałem jakiś prezent dla powracającego gracza,patrze w ekwipunku a tam nic nie ma.Wie ktoś jak to odebrać?> Sprawdź swój ekwipunek po relogu. Odnośnik do komentarza
kr4box Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Nie ma to ściema też tak miałem Odnośnik do komentarza
cubaza47891374 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Nie ma to ściema też tak miałem to nie ściema, ja po 7 miesiącach przerwy dostałem taki prezent na 30 dni i zawierał paczkę gold broni takich jak famas,aiaw,rpg,mp7a1 i cos tam jeszcze nie pamietam Odnośnik do komentarza
areq94pl Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 sprawdz jeszcze raz, moze jakies opóźnienie bylo, a jak nie dostałeś to znaczy, ze to jakis bug i nic nie zrobisz ;c Odnośnik do komentarza
xPonury Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Zwykły bug. Wystarczy zrobienie nowego konta (loguj się przez stronę za 1 razem) Źle przeczytałem. Prawdopodobnie dostałeś ten sprzęt, ale jakiś okres czasu temu i mógł się skończyć automatycznie zanim go odebrałeś. Ew. napisz do nich ticketa. MAL Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć. Odnośnik do komentarza
HTAWIWP Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 @ujmnji Jak napisać tickieta. Podał byś mi jakiegoś linka z poradnikiem?? Odnośnik do komentarza
Dynamiczny. Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 @ujmnji Jak napisać tickieta. Podał byś mi jakiegoś linka z poradnikiem?? http://www.mpcforum.pl/topic/641461-tut-jak-napisac-ticketa-nexon/ Odnośnik do komentarza
areq94pl Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 @ujmnji Jak napisać tickieta. Podał byś mi jakiegoś linka z poradnikiem?? jesli chcesz pisac ticketa, ze nie dostales darmowek, to odpusc sobie, i tak CI nie oddadza Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.