mlawamks Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Witajcie, zastanawiam się jakiego skina do Yasuo kupić, projekt czy w samo południe, jak myślicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiemaK Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Projekt, prześliczny jest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitex Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Projekt zedcydowanie - ładny splash, epicki wygląd w grze - idealnie pasuje do postaci Yasuo. No i nawet fajny wygląd skilli. Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc: KLIK! Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Project - fajny wygląd skilli, splash jest ok, a w grze wygląd jego (postaci) taki sobie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhR Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Project-Skin fajny ładny wygląd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szelkoffy Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Project - ładnie wyglądają te cząsteczki, ładny dobór kolorów, lecz siererdniawy splash art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Therd aka Front Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 High noon Mam oba i high noon podoba mi sie bardziej, tak ogolnie.I do tego ten dzwięk wystrzału przy castowaniu q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIneNinja Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 High noon zdecydowanie, lepszy art, fajniej wygląda w grze, a jego "dance" jest najlepszy w grze. Project to taki plastik i nie pasuje moim zdaniem do wojownika popychanego przez wiatry. beka z bronzów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#KUSH Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Projekt- Przezaje**sty ;-; Chyba sam sobie sprawie. ''Wolę by ma córka zaczęła się sypać. Niż żeby mój syn wsypał jakiegoś typa'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.