GGoldRock2k Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Witam mam problem bo wiem jak sie robi long shadow ale probuje zrobić coś takiego no i mi nic nie wychodzi jak by któs mógł mi powiedzieć bede wdzieczny i dostanie limit lajków jeśłi efekt bedzie ten sam ***Limit Like: 15*** możę któs z was bedzie wiedzieć @Wredna @kazikp @Rain Odnośnik do komentarza
Valky Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Jakaś nowa moda się szykuję ? Ja zrobiłbym to za pomocą linii i pentool Miałem robić screeny ale sprawdziłem na yt i jest dobry poradnik do tego Zrobiłbym to idealnie jak On. Odnośnik do komentarza
GGoldRock2k Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Witam, dzięki za ten filmik juz chyba mam idea jak to zrobić trochę się będę pieprzył ale chce coś ładnego zrobić to muszę się po pieprzyć, czy ja wiem czy to jakaś nowa moda zależy co masz na myśli z tym słowem "moda" Odnośnik do komentarza
GGoldRock2k Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 @Valky znalazłem troche inny sposob niz sie bawienie w pentool myśle ze zrobie pozniej poradnik jak to zrobic w łatwy sposob troche pochłania czasu niz zrobienie tego w illustratorze ale ze ja nie umiem jeszcze sie nim obsługiwać to nic nie zrobie oprocz sie bawienie w PS i wykomninowaniem innego sposobu A tutaj mały spoiler Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.