Shizze98 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Witam, ostatnio zacząłem grać w TF2, dropło mi kilka przedmiotów takie jak bronie, czapki itd. Lecz są od poziomów. Gdzie mogę zobaczyć jaki mam poziom? Bo nigdzie tego nie widzę ;/, z góry dziękuje za pomoc. Odnośnik do komentarza
wlatca Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Witam, ostatnio zacząłem grać w TF2, dropło mi kilka przedmiotów takie jak bronie, czapki itd. Lecz są od poziomów. Gdzie mogę zobaczyć jaki mam poziom? Bo nigdzie tego nie widzę ;/, z góry dziękuje za pomoc. Nie ma żadnych poziomów, to tylko poziom itemka. Nic nie daje. Odnośnik do komentarza
King Spy Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 To jest poziom przedmiotu im większy tym większa wartość przedmiotu. Odnośnik do komentarza
TNTMonster Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Możesz spotkać kolekcjonera np. 100 poziomu, który kupi item ze 100 lvl za więcej niż normalnie. Mimo to poziom nic nie robi. Odnośnik do komentarza
OneDaro Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 To jest poziom przedmiotu im większy tym większa wartość przedmiotu.Nie do końca prawda. Poziom może zwiększyć cenę przedmiotu ale nie jest to tak że większy poziom = większa cena. Odnośnik do komentarza
MatrixXHardcore Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 To jest poziom przedmiotu im większy tym większa wartość przedmiotu. To nie jest tak.Im mniej osób ma dany przedmiot tym przedmiot jest więcej warty.Tak samo było z bronią "KLASYK" i "B.A.S.E Jumper",ceny spadły bo więcej osób je ma. Odnośnik do komentarza
Scientist. Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Poziom przedmiotu jak dla mnie świadczy o "jego klasie". Tam nie masz poziomów. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.