Skocz do zawartości

O co chodzi - unban ?

anonim867

Rekomendowane odpowiedzi

Zdarzyło się u mnie coś dziwnego , jakieś 2 tygodnie temu bociłem M2bobem w m1 - używałem tylko searchbota . Po sprawdzeniu wszystkich sklepów zostawiłem postać online (w tym czasie siedziałem na innych postaciach i coś tam robiłem) po pewnym czasie zorientowałem się , że  Gm u nas zawitał stał i gadał z kimś koło dozo, jak zwykle to olałem wszak już bociłem kiedyś przed Gmem i nie dostałem żadnego bonusu . Tym razem po godzinie czasu patrzę na konto "konto zostało zablokowane" byłem trochę zdziwiony bo postać sobie stała afk w m1 no ale trudno. Na postaci było jakieś 90 kk w kasie(postać 1 lev) i drugie tyle w itemach.

No i co mnie zaskoczyło ?

Zrobiłem sobię przerwę 2 tygodniową , wchodzę dzisiaj , z dupy wpisałem konto tego botka i postać zalogowana.

Dlaczgo dostałem unbana? nie odwoływałem się w żaden sposób ...

Podczas bocenia używałem WH i speedhacka(500speed) ;D

Serwer prywatny, czy PL?

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Nie wiadomo czy dostał na 2 tygodnie, wszedł na tą postać od tak po 2 tygodniowej przerwie i miał ub.

Sprawdź mail, tam musieli wysłać informacje o blokadzie.

Nie ma opcji, że zakładałeś wcześniej konto z podobnym loginem, nie aktywowałeś go i po prostu pomyliłeś się i przypadkowo logowałeś się na to nieaktywowane?  ;)

Pozdrawiam. 

5y6tk3.gif

skoro dostałeś na 2 tyg.... to zobacz za co 2 tyg sie dostaje

Nie mam pojęcia gdzie to znaleźć ...

Nie wiadomo czy dostał na 2 tygodnie, wszedł na tą postać od tak po 2 tygodniowej przerwie i miał ub.

Sprawdź mail, tam musieli wysłać informacje o blokadzie.

Nie ma opcji, że zakładałeś wcześniej konto z podobnym loginem, nie aktywowałeś go i po prostu pomyliłeś się i przypadkowo logowałeś się na to nieaktywowane?  ;)

Pozdrawiam. 

Dokładnie, równie dobrze mogli odblować po dniu dwóch , po prostu wszedłem za 2 tygodnie z ciekawości jeszcze wpisałem log i hasło i nagle wszystko było ok ...

Maila sprawdziłem - jest czysty , możliwe  , że coś wysłali ale ten mail mógł usunąc wiadomość po 1 dniu więc nawet nie widziałem.

Konto śmiga 4 miesiące jak nie dłużej , aktywowane było w ten sam dzień zresztą teraz nie da się zalogować przed aktywacją.

Ja to nie wiem jak teraz jest, ale kiedyś było konto zablokowane zanim się aktywowało, więc myślę - może zakładałeś konto z podobnym loginem i przypadek.

Skoro nic nie ma i mógł ci mail usunąć, to po co się zastanawiać - trzeba się cieszyć, że konto już trybi i można grać.  ;)

Jeśli martwisz się powtórki, to napisz do supportu i upewnij się, czy to było tylko niedopatrzenie z ich strony, będzie ci się lepiej grało i spało.  :D

Pozdrawiam!

5y6tk3.gif

I znowu ban , tym razem na stałe :/ (dostałem maila)

Co dziwnego , zalogowałem inną postać , którą bociłem ponad 2 lata temu (miał zastąpićtego zbanowanego) uruchomiłem kamera , inną postacią wyrzuciłem kilka przetopów na ziemie a tym podniosłem , poszedłem to sprzedać do handlarki (potrzebowałem tabołka:D) no i przekazałem mu kasę o zgrozo 6kk. Postać zbanowana za 1 min.

Jak to możliwe, że 2 lata temu ostro jechałem na tym  bocie (exp bot i fish , pewnie rud też) a teraz w max 3 min. auto ban. Czyżby kamer stał się wykrywalny ? bo m2boba nie zdążyłem odpalić nawet.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum O co chodzi   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...