Adamosking Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 - R E K L A M A - Posiadam własny serwer MTA na 70 slot. Poszukuję serwera ts3 dla niego gdzie zostanie stworzona strefa lub coś w tym stylu dla "mnie". Mogę też zostać administratorem tegoż serwera. Posiadałem nie jeden własny oraz byłem adminem na kilku dużych (podam pw, Dj'kę też ogarniam), posiadam sporą znajomość i doświadczenie. Co do współpracy ktoś nam udostępnia miejsce / serwer ( może być osobny na maszynie lub jakkolwiek ) w zamian jest polecany i ma więcej użytkowników - możemy dogadać się inaczej. Mój serwer cały czas się rozwija i z dnia na dzień są nowi gracze przez co zwiększamy sloty a to zapewnia więcej użytkowników ts3. Czego wymagam ? - 40 + slotów na serwerze dla "mnie" - Administracji która jest ogarnięta - Nadania praw (oczywiście nie wszystkich permisji) - Resztę się dogada. Polecamy taki serwer poprzez Youtube - 1381 subów. Serwer oraz forum. Kontakt: GG: 20042773 Skype: adam_czerw (bodajże avatar z zielonkawym tłem) PW Tutaj ...................\/......................................\/......................................\/................... #1 TUT + DL: MTA DayZ Uncomplied Source Code Server Files#2 DL: MTA Shooter Pack - Server Files #3 DL: Ninja DMG HIT + MARMUR x6-7 #4 DL: DMG ALL KLASY - Ymir Work Odnośnik do komentarza
Wilczek Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Napisz tutaj http://www.mpcforum.pl/topic/955502-szukasz-sponsoratechnikalicencjidj-oferujesz-pomoc-na-serwerze-teamspeak-napisz-tutaj/ Cristiano. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.