Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kumpel do grania.

BleAsd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemanko tak jak w temaciu szukam osoby lub nawet jeśli zbierze sie spora grupka do grania od kompletnego zera :) Nie mam żadnych wymagań odnosnie wieku czy doświadczeniu w grze po prostu mamy się świetnie bawić :)

Opublikowano

Cześć @BleAsd , korzystając z okazji, że temat jest otwarty jeszcze zapraszam do legionu Enigmatic, przyjmujemy każdego byle byś grał systematycznie i wbijał poziomy. Mile widziany TS3, chociaż na podsłuchu. Jesteśmy już dosyć sporym legionem. Pomagamy, jak możemy :)

Jeśli chcesz dołączyć do nas napisz do mnie pw, to się dogadamy na jakąś porę w grze ;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Czyli szukacie mułów do wbicia lvla legionu. :v

Tak? Ciekawe. Szkoda, że każdemu takiemu "mułowi" jak to nazwałeś pomagamy w kampanii na bieżąco. Szkoda, że takim "mułom" tłumaczymy wszystko, etc. Szkoda, że mamy już wysoki level legionu (nie pamiętam teraz, nigdy nie zwracałam uwagi) i nie potrzebujemy takich "mułów". Że Ty tak robisz, to nie znaczy, że każdy :) Zastanów się dziesięć razy, zanim coś napiszesz.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ostatnio zastanawialem sie nad zaczeciem na Barusie (pure fun), Nexus mi sie kompletnie znudzil i jedynie co robie to weekly BM, daily ac i to wszystko :D Moze sie skusze, zobaczy sie ^^ Takze skorzystam z sytuacji i sie spytam...jak ma sie sytuacja na Barusiu, w sensie chodzi mi o fortece north, south no i jaka rasa przewyzsza jaka i wgl.

Nie czaruj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...