Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Demilus

Argin™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o tym serwerze?

Moim zdaniem serwer pada przez nieogarniętą administrację. Nie zajmują się już serwerem, nie ma aktualizacji, forum padło.

Jedynie to Nico robi nie raz jakieś konkursy lub eventy raz na tydzień.

Melossos spierdzielił serwer kiedy odszedło od niego pół administracji, których oszukiwał itp. Ja nie polecam serwera, a jakie są wasze opinie ;]?

Opublikowano

Moim zdaniem serwer pada przez nieogarniętą administrację. Nie zajmują się już serwerem, nie ma aktualizacji, forum padło.

Melossos spierdzielił serwer kiedy odszedło od niego pół administracji, których oszukiwał itp. Ja nie polecam serwera, a jakie są wasze opinie ;]?

Bumek czemu predzej nic takiego nie pisales ? Liczyles na 1000zl za slabego clienta  ? Melos cie nie oszukal bo jak wiem to nie ustalaliscie ceny za clienta a on ci chcial dac 200-250zl za tego clienta i mysle ze to nawet dobra cena. Zabezpieczyc go nie zabezpieczyles etc. Waga tez zbyt duza.

Serwer jest dobry Melssos robi eventy przykladem bylo zuo  w poniedzialek. Melssos chce wydac pieniadze by serwer byl lepszy (kupic diffa na usuniecie zalezy od poziomu) itp. Na serwerze jest do 300 osob. a w weekendy dobija do 400.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Bumek czemu predzej nic takiego nie pisales ? Liczyles na 1000zl za slabego clienta  ? Melos cie nie oszukal bo jak wiem to nie ustalaliscie ceny za clienta a on ci chcial dac 200-250zl za tego clienta i mysle ze to nawet dobra cena. Zabezpieczyc go nie zabezpieczyles etc. Waga tez zbyt duza.

Serwer jest dobry Melssos robi eventy przykladem bylo zuo  w poniedzialek. Melssos chce wydac pieniadze by serwer byl lepszy (kupic diffa na usuniecie zalezy od poziomu) itp. Na serwerze jest do 300 osob. a w weekendy dobija do 400.

Po pierwsze Vertel to nie Bummek tylko Argin, który był Technikiem Forum Demilusa ^^

Po drugie to dla mnie serwer sie skończył po tym bugu na SM :)

Opublikowano

Po pierwsze Vertel to nie Bummek tylko Argin, który był Technikiem Forum Demilusa ^^

Po drugie to dla mnie serwer sie skończył po tym bugu na SM :)

A słyszeliście o aferze z tarczą navi którą dali koledze z klasy?

Opublikowano

http://zapodaj.net/6fd75bfd35c18.jpg.html macie tutaj swoją piękną tarcze o któejnikt nic nie wiedział Ciast3k i jakiś sura z vendetty również mieli eq navi  po tej aferze zostalo znsizczone  i dostali po 7k sm na głowę żeby nikomu nic nie mówili :)

Zresztą Nico niby coś tam próbuje zrobić dla tego serva ale jest niedorozwinięty i uważa się za pępek świata wiec mu to nie wyjdzie :P

9744614511434431437261.jpeg

Opublikowano

http://zapodaj.net/6fd75bfd35c18.jpg.html macie tutaj swoją piękną tarcze o któejnikt nic nie wiedział Ciast3k i jakiś sura z vendetty również mieli eq navi  po tej aferze zostalo znsizczone  i dostali po 7k sm na głowę żeby nikomu nic nie mówili :)

Zresztą Nico niby coś tam próbuje zrobić dla tego serva ale jest niedorozwinięty i uważa się za pępek świata wiec mu to nie wyjdzie :P

Tak właśnie mi o to chodziło :). Liczba graczy spada max 150 góra 200 podczas ox/zuo.

Opublikowano

No i w dodatku bug na bryłki, który naprawili kiedy im powiedziałem jak mają to zrobić... Żałosne .

Teraz zrobili nowe forum, bo ja swoje skasowałem. To teraz jadą na perfidnym nulledzie ;) z ripowanym stylem mpc.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Teraz zrobili nowe forum, bo ja swoje skasowałem. To teraz jadą na perfidnym nulledzie ;) z ripowanym stylem mpc.

jesteś w błędzie argin,forum ma licencje chcesz to sprawdź :)

Opublikowano

Właśnie zacząłem grać na Demilus lecz widzę że się nie opłaci. Wbiłem 230 lvl server się wkręcił no ale po tych bugach i eq navi wszyscy mieli łatwo.Kończę w tym momencie grę nawet dlatego że gra 150 osób tylko. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

co do administracji to Ty tez w niej byles sprzedajny dzieciaku :)

Ludzie pamietaja jak sie sprzedales i rozwaliles forum jako glowny administrator forum.

Ciekawe jakie kity nawciskales tu na MPC ze dostales moda .....

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Każdy nadaje tutaj jak głupi a ludzi ciągle przybywa ;) Argin gimbusie nakręcasz ludzi i myślisz że coś Ci to da? Serwer będzie stał i chu*a zrobisz ;) Pochwal się lepiej co Ty robiłeś jak byłeś w administracji ;P Się nadajesz na smar do czołgu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...