Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO

Orzeł1973

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio pojawil mi sie dziwny BUG w cs:go  i niewiem  co znim zrobic.

Wczoraj wieczorem gralem 4 mecze turniejowe i wszystkie 4 wygralem a mialem zapisanych 200 wygranych.

No jak juz konczylem gre  w cs-a to widzialem ze mam 204 wygranych meczy turniejowych.

No i dzis 28 pazdziernika jak wrucilem z miasta odpalilem cs-a i widze ze mam wygranych 200 meczy turniejowy no i mysle  co sie stalo dlaczego mi skasowalo zapisane mecze,   wszedlem w zakladke "twoje mecze" no i tamte mecze co wygralem byly zapisane i moglem je obejrzec.

No ok wkurzylem sie i pomyslalem sobie ze moglem sie pomylic i i naprawde mialem 200 wygranych meczy.

Zrestartowalem kompa i odpalilem cs-a jeszcze raz no i jak odpalilem  to widze ze mam 199 wygranych meczy.  I niewiedzialem o co chodzi normalnie kasowalo mi zapisane mecze.

Wiec co mam zrobic bo to wkurza probowalem resetowac cs-a ale to tez nie pomoglo i niewiem co z tym zrobic ,prosze o pomoc.

Opublikowano

Tak jak wyżej. Jak grasz z chiterami, to ranga idzie w dół i gry usunięte.

Ja osobiście też tak miałem, że grałem z odpaleńcem, spadłem 2 rangi w dół i kilka gier w plecy. Ale już po jedynym meczu 2 rangi do góry i było okey :)

laska.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...