Rorschach Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Witam, pewnie wiele z was nie potrafi zmienić sygnatury, z powodu błędu (nie wiem czy nadal wyskakuje, jeśli tak to tuta proszę zostawić). Krok 1 Wchodzimy na www.tinypic.com Krok 2 Uploadujemy wymarzoną sygnaturę Krok 3 Kopiujemy link z przedrostkiem i wklejamy normalnie jako sygnaturę GOTOWE! Napisałem to dlatego, że dużo osób pewnie nadal nie wie, że błąd tkwi tylko w uploaderze mpcforum.. by @Ziółko. Odnośnik do komentarza
Sence ° Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 a ja myślałem, że trzeba dać w łapę adminowi... zaraz, co ja zrobiłem? k***a moje pieniądze hsjfhfdjshfk MAKIN ODDAWAJ MOJE DOLARY a tak na serio to przyda się. Myślałem, że to format jest zły, a się okazuje co innego Odnośnik do komentarza
Rorschach Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 ref by @Ziółko. Odnośnik do komentarza
mario4311 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Po co dajesz ref skoro to poradnik ? Przyda sie bo sam nie wiedziałem sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek). Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Reemake [TuT]Jak zmienić swoją sygnaturę mimo błędu ? 1. Zapomnij o gównach jak tinypic 2. Korzystaj z hostingu forumowego 3. Pliki do tematów również umieszczaj w załącznikach a nie na super_szybki_upload_który_padnie_po_2_miesiącach.pl 4. Zapomnij o gównach i naucz się dobrych nawyków dzięki, którym obrazki i pliki nie znikną po tygodniu, zamienione w znak wodny serwisu na, który je wrzuciłeś 5. Gotowe Odnośnik do komentarza
Rorschach Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 @LastPhoenix450 Tu się buguje i wyskakuje error, jeśli korzystasz z upladu forumowego ) by @Ziółko. Odnośnik do komentarza
Linaxis Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 iv.pl też działa poprawnie, ogólnie zdjęcia z neta czytane są jako niewłaściwy format pliku gif. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 @LastPhoenix450 Tu się buguje i wyskakuje error, jeśli korzystasz z upladu forumowego ) To wywal chrome i pokrewne gówna, zainstaluj normalną przeglądarkę i internet. Mi działa. Odnośnik do komentarza
umotex12 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Reemake [TuT]Jak zmienić swoją sygnaturę mimo błędu ? 1. Zapomnij o gównach jak tinypic 2. Korzystaj z hostingu forumowego 3. Pliki do tematów również umieszczaj w załącznikach a nie na super_szybki_upload_który_padnie_po_2_miesiącach.pl 4. Zapomnij o gównach i naucz się dobrych nawyków dzięki, którym obrazki i pliki nie znikną po tygodniu, zamienione w znak wodny serwisu na, który je wrzuciłeś 5. Gotowe Tinypic to jedyny dobry hosting... Jak wchodze na tutoriale to często jak obrazki są z iv, to zamiast obrazkow jest wszedzie logo "iv.pl", to samo z imageshack To wywal chrome i pokrewne gówna, zainstaluj normalną przeglądarkę i internet. Mi działa. co to za pieprzenie? Hosting tak wielkiego forumka powinien smigac na wszystkich platforamch lacznie z safari i delfin browser! Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho Odnośnik do komentarza
Sortiq Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 No nawet dobre. Nie wiem czy coś się zmieniło w tym uploaderze ale dzięki. Odnośnik do komentarza
Vertoi Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Tinypic to jedyny dobry hosting... Jak wchodze na tutoriale to często jak obrazki są z iv, to zamiast obrazkow jest wszedzie logo "iv.pl", to samo z imageshack co to za pieprzenie? Hosting tak wielkiego forumka powinien smigac na wszystkich platforamch lacznie z safari i delfin browser! mało znany hosting fotozrzut.pl jest lepszy od większości znanych hostingow i jest wiele innych lepszych od tinypic. Odnośnik do komentarza
Dankor Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Weś na inny hosting np imgur.com Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Tinypic to jedyny dobry hosting... Jak wchodze na tutoriale to często jak obrazki są z iv, to zamiast obrazkow jest wszedzie logo "iv.pl", to samo z imageshack co to za pieprzenie? Hosting tak wielkiego forumka powinien smigac na wszystkich platforamch lacznie z safari i delfin browser! Próbowałeś go chociaż użyć ,że się tak prujesz? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.