TheGregi Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Witam. Ostatnio miałem problem z kompem więc zrobiłem format. Ale po formacie zainstalowałem lola i podczas gry dość często wyskakuje "próba odnowienia połączenia" Jest to uciążliwe. Co zrobić ? Czego to jest wina? "Niewidzialne ostrze niesie śmierć" „Pogódź się z cieniem... lub zgiń w ciemnościach.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szelkoffy Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Jak na razie rito ma problemy, spróbuj zagrać jutro i powiedz, czy występuje ten sam problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaktusBK Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 "RiotJenny – 20:19 Jesteśmy świadomi problemów z lagami i włączyliśmy tryb "Odpuszczona przegrana", gdyż zajmujemy się ich badaniem." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Ehh ja tez tak mam jak moj laptop cos swirowac zaczyna :/ ale to jest wina ze stary jest. A czy nie sprawdzales czy nie masz problemow z internetem lub cos z lolem sie dzieje? 1. Zrob Repair gry (jak uruchamiasz launcher to klikasz srubki i klikasz repair 2. Wylacz zapore systemowa i zezwol lol na korzystanie z niej 3. Sprawdz czy niemasz problemow z internetem lub z zasiegiem 4. Zaaktualizuj strerowniki od internetu 5. Jak to nie pomoglo to tylko wina spoczywa do -----> riot ! @Edit A moglbys opisac jakiego dokladnie formata zrobiles do nowego systemu czy do tego samego? Dzieki Wiktor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.