Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Udyr

MIneNinja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, co sądzicie o tym champie? Grałem nim sporo i uważam iż pod względem jungli jest chyba najlepszy (czyszczenia). W której części gry pokazuje swą potęgę? Nadal jest grywalny? Black belt czy Primal? (Na spirit guarda mnie nie stać. :( )

beka z bronzów

Opublikowano

Nadal jest grywalny (Ostatnio coraz częściej widzę go z golemem), lepiej budować go w tanka, po prostu więcej zrobisz podczas teamfightów. Mid game należy do niego (Kiedy już masz swój item do jungli i trinity strasznie mocny). Co do skina, primal według mnie ładniejszy.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Po wystakowaniu flary bijemy bardzo dużoo, Udyr ogółem jest strasznie mobilny i twardy (tanky), brak mu jednak skilli dystansowych, przez co trudno mu dobiec do przeciwnika. Jeśli chodzi o skina, to primal ;)
@MIneNinja po wystakowaniu flary i posiadaniu spirit stone + trinity ;) ok. 20 min. (solo baron)

647041416238306889721.png

Opublikowano

Ostatnie pytanko, jak myślicie, po zmianie w jungli udyr nadal będzie mieć tak łatwo? I summoner spelle to ghost i smite? Bo słyszałem, że smite nie potrzebny nawet. :/

beka z bronzów

Opublikowano

Ostatnie pytanko, jak myślicie, po zmianie w jungli udyr nadal będzie mieć tak łatwo? I summoner spelle to ghost i smite? Bo słyszałem, że smite nie potrzebny nawet. :/

On robi strasznie szybko jungle, więc go to nie dotknie, jedyne co, to nie będzie już bił tak dużo bez flary. Spelle raczej Flash+Smite, ghost po nerfach nic nie daje ;v

647041416238306889721.png

Opublikowano

A w których minutach już próbować robić solo Drake i solo Barona?

Jeśli idziesz pod madstone'a, to wystarczy kiedy będziesz miał spirt stone i madredy i solo smoka spokojnie zrobisz.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Smoka można robić po wbiciu 6, ja wtedy daję radę. Jak ogarniasz to ghost/tp, jak czujesz się niepewnie to flash. Nie rozumiem jak można nie brać smite'a na junglera. Ten za 975, Primal jest lepszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...