Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Technika - Stawiamy Serwer. Wejdź

beton62

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję Mastera technicznego, który posiada wiedzę na temat tworzenia serwerów, przeszedł już doświadczenie z serwerami dedykowanymi, stawiał swój własny kiedyś i ogarnia pliki, oraz konfigurację.

Dokładnie chodzi o to, że jestem w stanie kupić serwer dydykowany z Anty Ddosem, do tego potrzebuję pomocnika, który mi wytłumaczy "skejpowo" obsługę.

Do tego potrafi się obchodzić z plikami.

Potrafi zrealizować dochód przez Smsy i bankowy.

Mile widziane tworzenie forum serwera, grafika, szablon strony, serwer strony(może być płatny) ...

Dochód dzielimy po połowie. Ile rozkręcimy tyle dostaniemy:)

Do tego Game master-techniczny w grze.

Czekam na oferty Fb: Dawid Garczewski. Pozdro.

Opublikowano

Poszukujesz osoby która zrobi wszystko za Ciebie a na końcu pewnie wydymasz ją z kasy ...

Przede wszystkim żal mi twojego podejścia do pracy dosyć , że chcesz nastawić serwer na zysk co na pewno Ci się nie uda w mojej opinii:)

Pozdrowienia i życzę Ci byś znalazł jakiegoś naiwniaka :P 

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...