demix07043 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Siema mam taki problem... gdy włączam jakąś grę która ma większe wymagania np "LoL" to po jakichś 10-20 minutach gry komputer sie zwiesza ekran jakby sie rozmazuje jest cały w takie pionowe paski... oprócz tego zwiesza sie dźwięk.Co mam robić... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demix07043 Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Oto temperatury... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michoł3 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Lol czego nie ma tam temperatury grafy? Chyba coś się w niej spiepszyło Maksymalnie 5 linii w sygnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitex Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Podaj temperatury pod obciążeniem. Użyj np. HWMonitor'a Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc: KLIK! Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolos11 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Coś się stałosię z grafą... nawet temperatury nie pokazuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitex Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Wydawało by się, że procesor się przegrzewa... Jest zbyt duża temperatura, jak masz lapka to polecam przeczyścić "wiatraki"(ochładzanie). 48 stopni max na c2d to przegrzewanie? Śmieszne. Według mnie masz coś z grafiką. Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc: KLIK! Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demix07043 Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 A to jest zrobione innym programem... pomoże ktoś.. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fennec Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Wydawało by się, że procesor się przegrzewa... Jest zbyt duża temperatura, jak masz lapka to polecam przeczyścić "wiatraki"(ochładzanie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demix07043 Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 wie ktoś o co może chodzić czy to procek sie przegrzewa czy może karta albo płyta główna jest zepsuta.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
demix07043
Siema mam taki problem... gdy włączam jakąś grę która ma większe wymagania np "LoL" to po jakichś 10-20 minutach gry komputer sie zwiesza ekran jakby sie rozmazuje jest cały w takie pionowe paski... oprócz tego zwiesza sie dźwięk.Co mam robić... ?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.