2+1Cytryny Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 10 lajkow lub wiecej zalezy czy bedzie dobrze ; ) za rozwiazanie. Potrzebuje na jutro. Usb mi nie dziala wiec nie mam jak wrzucic zdjecia. Tylko takie cos. Uklady rownan. Oblicz X i Y. Odnośnik do komentarza
Rorschach Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 To się w przedszkolu rozwiązywało.. na serio nie potrafisz tego zrobić ? Poza tym zadaj w dziale zadania domowe.. by @Ziółko. Odnośnik do komentarza
2+1Cytryny Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Skoro to było w przedszkolu to pewnie znasz odpowiedz. Nie jestem pewien czy mi dobrze wyszło wiec czemu nie mogę się spytać. Jak chcesz zarobić to pisz odpowiedz. Nie musisz komentować. Odnośnik do komentarza
Rorschach Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Na kiedy to musisz mieć? Bo rozpisałem się przed chwilą ale laga złapałem i mi wszystko w edytorze skasowało :P już drugi raz mi się nie chce tyle pisać :P. by @Ziółko. Odnośnik do komentarza
Morness Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Można dać od razu odpowiedź? w sumie mam 5 i takie coś rozwiązuje w 20 s Odnośnik do komentarza
2+1Cytryny Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Juz to rozwiązałem. x=2 y=2. Wcześniej wychodziły mi ułamki bo coś zrobiłem nie tak. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.