Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga] Upss

Janusz.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym złożyć skargę na użyszkodnika ts'a, a mianowicie Upss. Od początku wiedziałem, że nadanie jej jakiejkolwiek rangi na tsie nie będzie dobrym pomysłem. A więc, siedzę sobie spokojnie na kanale i wbija wielce szanowna Upss, jako, że jej osoba mnie irytuje to postanowiłem przejść na inny kanał, przeszedłem sobie więc na inny kanał po czym bez mojej zgody przeniosła mnie z powrotem tylko po to abym słuchał jakiś zjebanych piosenek, przeniosłem się tym razem na kanał AFK ale tym razem Upss postanowiła, że przejdzie wraz z botem muzycznym Wujka Blachy na kanał AFK, oczywiście jego bot dostał głos na kanale na którym nikt nie może dostać głosu.

Trzymanie takiej osoby w teamie nie jest dobrym pomysłem, wiem, że ta skarga nic nie da bo się zaraz z tego wymiga, że tak nie było itd. no ale cóż, cycki działają.

ps. zmień ktoś nazwę tematu pls ;-;

Opublikowano

Przyszłam nie do Ciebie, a do Blachy. Jakoś pare minut ze mną wytrzymałeś. Przeniosłam Cię tylko dlatego, że Phoenix pytał o Ciebie. Później powiedziałeś, żeby Cię nie przenosić, więc tego nie zrobiłam. 

Przejdę wraz z botem? Q_Q

Tak, cycki działają :D:D. 

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

I co z tego że Phoenix o mnie pytał? Czy on ma jakieś prawa do przenoszenia? Nie. Przeszłaś wraz z botem na kanał AFK po czym bot dostał głos. Skończ bo jesteś żałosna.

Opublikowano

Ty też jesteś, bo sobie koloryzujesz co tam chcesz. Anyway mam prawo Cię przenosić, jeśli będę chciała, siedziałeś na publicznym. 

A z Phoenixem grałeś, thats why. 

­

809131449509880369478.gif
Arcymistrz
Opublikowano

Ty też jesteś, bo sobie koloryzujesz co tam chcesz. Anyway mam prawo Cię przenosić, jeśli będę chciała, siedziałeś na publicznym. 

A z Phoenixem grałeś, thats why. 

Nie masz prawa. Twoje przywileje nie są od tego, żeby sobie rzucać osobami po kanałach. Można tego użyć na 100 innych sposobów, a ten którego dokonałaś nie jest żadnym z nich. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...