szelkoffy Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Gradute - wystarczy przejść samouczek, nic prostszego True Guts - wystarczy zjeść coś zatrutego, jak marchewki, czy zepsute napojeA Bridge Too Far - wystarczy dojść na koniec mostu (który nie ma końca, po prostu nie da się iść dalej) Chess - z tym osiągnięciem wielu graczy ma problem, gdyż tych szachownic na całej mapie jest wiele. To, by zdobyć osiągnięcie jest na wyspie Courtin, wyspa blisko Belfast Airport Skilled - zdobądź maksymalny level danej umiejętnościA Day In The Sun - musimy popłynąć na wyspę Outlons i znaleźć manekina leżącego na pudłach Hoarder - podnieś 1000 przedmiotów Crimes Against Zombanity - Zabij 1000 zombie, poza miejskimi i wojsk. Hunter - zabij 100 zwierzaków Outdoorsman - zdobądź 1000 różnych surowców, lecz muszą być one wydobyte z twoich rąk (np. poprzez ścięcie drzewa)Crimes Against Humanity - zabij 1000 ludzi (multiplayer) Hero - bądź bohaterem i zabij gracza ze złą reputacją Bandit - bądź bandytą i zabij gracza z dobrą reputacją Experienced - Zdobądź maksymalny poziom każdej umiejętności Knowledgeable - zdobądź 10000 (słownie dziesięć tysięcy) doświadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Dzięki , własnie tego szukałem - teraz lece zaliczać osiągniecia ps. działa to na becie 3.0+ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szelkoffy Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Dzięki , własnie tego szukałem - teraz lece zaliczać osiągniecia ps. działa to na becie 3.0+ ? Powinno działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serious?! Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Właśnie tego było mi trzeba + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arando512 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Ta super, tylko mi nie dziala. przeczytalem porady dwa razy i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fornax15 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Słabe to szczerze mowiąc jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisixx Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 13/10 Tak serio dzięki ffff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.