PanzMPC Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Czemu L# nie injectuje mi się do gry? f5 wciskałem i nic, update w l# w paczce od @HeheheM sam mi się zrobił i nadal nic. Jakaś łatka coś może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolingpl Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Mam ten sam problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanzMPC Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 No ja nieogarni3am... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolingpl Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Error - System.ComponentModel.Win32Exception (0x80004005): Odmowa dostępu w System.Diagnostics.ProcessManager.OpenProcess(Int32 processId, Int32 access, Boolean throwIfExited) w System.Diagnostics.NtProcessManager.GetModuleInfos(Int32 processId, Boolean firstModuleOnly) w System.Diagnostics.ProcessManager.GetModuleInfos(Int32 processId) w System.Diagnostics.Process.get_Modules() w LeagueSharp.Loader.Class.Injection.get_IsInjected() Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Refilu Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Ja tak mam jak wyłączę L# i włączę od nowa. Naprawiam to re-instalując L#. Więc proszę o podpowiedz co mógłbym zrobić z tym problemem. Error Injector Error - System.ComponentModel.Win32Exception (0x80004005): Access is denied at System.Diagnostics.ProcessManager.OpenProcess(Int32 processId, Int32 access, Boolean throwIfExited) at System.Diagnostics.NtProcessManager.GetModuleInfos(Int32 processId, Boolean firstModuleOnly) at System.Diagnostics.ProcessManager.GetModuleInfos(Int32 processId) at System.Diagnostics.Process.get_Modules() at LeagueSharp.Loader.Class.Injection.get_IsInjected() @Edit Mam hot-fixa na 4.18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolingpl Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Już wiem. Uruchom administratorem mi pomogło i wszystko działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzytamWypociny Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Już wiem. Uruchom administratorem mi pomogło i wszystko działa. Ja mam ale nie loadujol sie skrypty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CreezPL Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 mi wszystko działa ===== Ezreal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanzMPC Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Mi nie 3wyskakuja bledy tylko poprostu sie nie wczytuje do gry. Jakis pomysl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVneS Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 #UPSpróbuj zminimalizować lola i odznaczyć skrypt i zaznaczyć znów. Od minimalizuj i powinno działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeheheM Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Czemu L# nie injectuje mi się do gry? f5 wciskałem i nic, update w l# w paczce od @HeheheM sam mi się zrobił i nadal nic. Jakaś łatka coś może? Wyłącz firewall + antyvir na czas ściągania paczki z downloadera i korzystania z niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WasiakPL Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 zaaktualizuj commodon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.