Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry na nude

Rorschach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam ci The Walking Dead, takie komiksowe fajne cos :) Fabula super + kazdy wybor rozwija ja w inna strone.  Games of Thrones, fajne RPG osadzone w Westeros. Black and White 2 + dodatek, wojny bogow. Gierka polega na budowaniu miast, przejmowania kolejnych poprzez wspaniale budowle lub armie i przechodzenie kolejnych krain. I to narazie tyle :) Te gry dadza ci kolo miesiaca czy dwoch super zabawy :)

61093c6efb.png

Opublikowano

Skyrim, przez wielu uważany za nudną, ale dla mnie jest wspaniałą grą + zabijasz smoki ++ jestem dovahkiinem 

beka z bronzów

Opublikowano

Fable the lost chapters (zapomniane opowiesci czy cos takiego) no i NFS wszystkie :D

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

• 2 lata później...
Opublikowano

Lubię sobie od czasu do czasu pograć w rpg Bloodwars. Z jednej strony gra jest wymagająca, ale z drugiej strony czytelna, także wiadomo o co chodzi, jak się do realizacji konkretnych zadań zabrać itp. Fabuła z pomysłem, porównując z innymi gierkami w których jest motyw wampirów, to tutaj historia jest dość oryginalna. Inna sprawa że rzeczywiście można sobie grę rozbudowywać, przedmiotów są tysiące, żeby je wszystkie odkryć to czuję że będę potrzebował wielu miesięcy.

Opublikowano

Dead Island

Penumbra czarna plaga/ przebudzenie

Amnesia The dark descent

GTA V

Wiedźmin

Mafia I i mafia II

The walking dead

Dying Light

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

GTA V Online polecam, zawsze jest coś do roboty. Ja osobiście uwielbiam nilly's realm obczaj sobie lub w HZ pograj...

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...