RoxetGamePlay Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Chcialbym aby jak najwicej to wypelnilo. .Ankieta Hardcore1.Jak Dlugo maja trwac edycje serwer hardcore ?2.Itemy na gildie latwe / trudne3.Teleport na spawn ?Teleport na /g dom ?4.Co ci sie podoba w serwerach hardcore ?5.Na ile ma byc bab na zginiecie?6.Fajny pomysl tak / nie ? Vip 11zl=zginiecie ban 12 godzin lub 1 dzien Gracz = 3 dni = unban na stronie 3 zl ?7. Ile slotow minimum musi miec serwer zebys gral ?=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=Odpowiedzi:1.2.3.4.5.6.7. Masz pomysł na stronę internetową, lecz brak ci doświadczenia? Zapraszam do kontaktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondziu98 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 1. 1-3,4 miesięcy 2. średnie 3. Tak. Tak 4. że są gildie i zdobywasz itemy na nie a potem KLEPA!!! 5. Nie wiem 6. nie. Vip może troszkę taniej więcej będzie ich. moze dać mu do 5h a graczowi na 1dzień i unban za 1,... zł będą może kupować :P7. Mi to jest obojętnie czy 1 slot czy 1 milion slotów byle by był fajnie zrobiony serwer. Tak na ok to z 50-100 chyba że będzie więcej graczy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#KruQ. Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 1. 1-2 msc. 2. Średnie. 3. Jak HARD to HARD. 4. Nic. 5. 1d. 6. Niet? 7. 60. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoxetGamePlay Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 1. 1-3,4 miesięcy 2. średnie 3. Tak. Tak 4. że są gildie i zdobywasz itemy na nie a potem KLEPA!!! 5. Nie wiem 6. nie. Vip może troszkę taniej więcej będzie ich. moze dać mu do 5h a graczowi na 1dzień i unban za 1,... zł będą może kupować :P 7. Mi to jest obojętnie czy 1 slot czy 1 milion slotów byle by był fajnie zrobiony serwer. Tak na ok to z 50-100 chyba że będzie więcej graczy :P Nie zrobie in ban za 1 zl bo minimum try 3.69 ale chce dodac platnosc paysafecard Masz pomysł na stronę internetową, lecz brak ci doświadczenia? Zapraszam do kontaktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 1. Co pol roku 2. Jak hardcore to poziom hard 3. Tak ale polecam z oczekiwaniem 10s dodac 4. Tryby pvp , gildie rpg 5. Na godzine 6. Srednio 7. Mnie nieinteresuje ile ma slotow, tylko zeby sie fajnie na serwerze gralo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardStyl3r Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 3-4 miesiące. TRUDNE (koniec EasyHC) Teleport na spawn za np. diamenty - tak samo /g dom. Trzeba się bardziej wysilić, niż na SV. 1 tydzień. Trochę tak, trochę nie. To mnie nie interesuje... może być nawet 156156161 slotów... ważne, żeby dobrze się grało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoxetGamePlay Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 3-4 miesiące. TRUDNE (koniec EasyHC) Teleport na spawn za np. diamenty - tak samo /g dom. Trzeba się bardziej wysilić, niż na SV. 1 tydzień. Trochę tak, trochę nie. To mnie nie interesuje... może być nawet 156156161 slotów... ważne, żeby dobrze się grało. Z tym to na g dom to mysle ze zrobie za itemy . A na spawna drozej ze np tylko do wytepania sie z czyjegos cuba Masz pomysł na stronę internetową, lecz brak ci doświadczenia? Zapraszam do kontaktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.