Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakim programem zrobić root?

Kavadro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, podajcie jakiś program do zrobienia roota, bo program Kingo Android Root odziwo nie działa mi - instalowało się, zrestartowało mi 2 razy telefon i cały czas piszę WAITING FOR DEVICES.

czekam na propozycje

Manchester United jest jak Rolling Stonesi, świetni, ale zawsze pozostaną w cieniu zespołu z Liverpoolu.

Opublikowano

Wszystko zależy od telefonu. Metod roootwania poszukaj tutaj:

http://forum.xda-developers.com/

spróbowałem zrobic to superoneclick ale wyskakuje '' daemon not running. starting it now on port 5037 ''

Manchester United jest jak Rolling Stonesi, świetni, ale zawsze pozostaną w cieniu zespołu z Liverpoolu.

Opublikowano

Czyli dobrze. xD

ale po chwili zawiesza sie program.

Opublikowano

A odwiesza się po wykonanym roocie.

Tak jest w większości przypadków.

ok zaraz zobaczę, podłącze telefon pod usb w trybie debugowania i wcisne root i poczekam chwilę i zara dam znać.

Edit: po wciśnięciu przycisku root w programie: http://iv.pl/images/93194019131529348981.png

Opublikowano

Pomoże ktoś?

Opublikowano

Kingo Android Root nie działa, przecież pisałem -.-

Co do tego Chinola coś jest nie tak - włączam na telefonie debugowanie usb, podłączam do PC, włączam program wyszukuje telefon i wyskakuje mi takie coś:http://iv.pl/images/00720286611467798989.png , wciskam 'tak' i nic się nie dzieje.

Opublikowano

A jaki masz telefon?

LG F70 D315.

Opublikowano

forum.android.com.pl , dział dla LG masz swój model i wszystko opisane

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Kingo Android Root nie działa, przecież pisałem -.-

Co do tego Chinola coś jest nie tak - włączam na telefonie debugowanie usb, podłączam do PC, włączam program wyszukuje telefon i wyskakuje mi takie coś:http://iv.pl/images/00720286611467798989.png , wciskam 'tak' i nic się nie dzieje.

a nie czytałeś poradnika na stronie skąd pobierałeś ?

di-6I2CV711.jpg
Opublikowano

nie polecajcie nawet żadnych programów bo nie istnieje inna taka opcja nawet

na tym telefonie nie działa ŻADEN standardowy  program do rootowania, jak napisałem instrukcja rootowania jest na innym forum, opcjonalnie na XDA ale po angielsku

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

a nie czytałeś poradnika na stronie skąd pobierałeś ?

tak, wszystko robię ok -.-

chyba się poddaje z tym rootem-.-

Opublikowano

jak napisałem , możesz sobie robić i tak nigdy nie zrobisz nie dlatego że jest jakikolwiek błąd ale nie istnieje nawet możliwość rootu w ten sposób

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

jak napisałem , możesz sobie robić i tak nigdy nie zrobisz nie dlatego że jest jakikolwiek błąd ale nie istnieje nawet możliwość rootu w ten sposób

Nie dawno zrobiłem roota przez kingo android root i dzialalo.. lecz musialem wgrac od nowa roma i sie root usunal, a teraz nie dziala. No coz jutro wejde na ta strone i sproboje to zrobic.

Opublikowano

po aktualizacjach zmieniło się i nie działa większość programów i sposobów robienia roota, jeśli nadal działa to masz szczęście że nie zainstalowało aktualizacji

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Ja zrobiłem parę godzin temu root'a programem Kingo Root. ~3 minuty i telefon zrootowany :)

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...