Skocz do zawartości

Laggi w Lolu eune

Mateusz543

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz na forum pewnie dzieci piszą tematu "Kur.. Rito czemu macie problemy lagi jak ch.." taki mały przykład, sprawdziłem ping serwera ich, z 26ms na 680 wskazuje, sami twierdzili kiedyś tam że mogą mieć cała bazę przenieś do Amsterdamu ale nie wiem czy już się to zdarzyło czy ma być pod koniec Paź czy początek list 

Niestety to jest chyba koniec LoL'a bo mój kuzyn przestał przez to grać no bo wiesz no bo są lagi i kurde grać nie idzie no wiesz, a mój kuzyn ma silver III i carrował wszystkich już miał promote do golda i mmr takie super że wiesz no wiesz ziomek także możesz już oddać komuś konto najlepiej mi pisz tam wiesz pisz.

Ta twoja wypowiedz mnie rozbawiła. A tak naprawdę ja nie płaczę że przegrałem (chu,. że to zwykła a nie ranked), mnie to wkurz że 0 informacji ale też rozumiem że może być usterka z maszyn riotu .

(* Jesteśmy świadomi problemów z lagami i włączyliśmy tryb "Odpuszczona przegrana". Gdyż zajmujemy się ich badaniem *)

O to mały cytat z klienta lol`a .

Fajnie że przez te lagi przegrałem rankeda, (mój i enemy team mieliśmy lagi), no i nawet nie dało loss prevented tylko normalnie lp zabrało.. a reconnecty były co sekundę dosłownie..

2whgg21.png

by @Ziółko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Laggi w Lolu eune   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...