Mateusz543 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Witam nie wiem czy jest już spam na forum o lolu ale co 2-1 minuty były odczuwalne lagi w grze nawet po stronie innego team`a. Czym jest to spowodowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymico Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Albo problemy Riotu, albo drophack. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz543 Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Gdzie na serwery riotu ?, obok brat gra rankeda i też odczuwa ten lagg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhR Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Rito ma problemu też miałem ten problem, wywaliło mnie chciałe wejść ponownie i banik na 1 dzień gg wp rito . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitex Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 W klienice wywala taką informację, że mają problemy z tym, więc trzeba czekać aż naprawią. Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc: KLIK! Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz543 Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Teraz na forum pewnie dzieci piszą tematu "Kur.. Rito czemu macie problemy lagi jak ch.." taki mały przykład, sprawdziłem ping serwera ich, z 26ms na 680 wskazuje, sami twierdzili kiedyś tam że mogą mieć cała bazę przenieś do Amsterdamu ale nie wiem czy już się to zdarzyło czy ma być pod koniec Paź czy początek list Niestety to jest chyba koniec LoL'a bo mój kuzyn przestał przez to grać no bo wiesz no bo są lagi i kurde grać nie idzie no wiesz, a mój kuzyn ma silver III i carrował wszystkich już miał promote do golda i mmr takie super że wiesz no wiesz ziomek także możesz już oddać komuś konto najlepiej mi pisz tam wiesz pisz. Ta twoja wypowiedz mnie rozbawiła. A tak naprawdę ja nie płaczę że przegrałem (chu,. że to zwykła a nie ranked), mnie to wkurz że 0 informacji ale też rozumiem że może być usterka z maszyn riotu . (* Jesteśmy świadomi problemów z lagami i włączyliśmy tryb "Odpuszczona przegrana". Gdyż zajmujemy się ich badaniem *) O to mały cytat z klienta lol`a . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECLC Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Wyłączyli nawet kolejki rankingowe, to jest wina Riotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rorschach Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Fajnie że przez te lagi przegrałem rankeda, (mój i enemy team mieliśmy lagi), no i nawet nie dało loss prevented tylko normalnie lp zabrało.. a reconnecty były co sekundę dosłownie.. by @Ziółko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz543 Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Dobra bo się robi spam, sprawa się wyjaśniła, Wielki i spaniały Rito ma problemy z połączeniem internetowym co określa się do naszych rozgrywek. Proszę o zamknięcie tematu dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.