easyy. Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Witam. Chciałbym kupić Swain'a tylko dziwi mnie, że jest dosyć rzadko pickowany. Imo ma ok sustain, dmg. Podajcie + i - . I powiedzcie dlaczego jest tak rzadko brany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordeVasto Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Jest przydatny w TF, zadaje duże dmg z ULTa i ma chory lifesteal. Dodatkowo root (@xArenis dzięki za poprawkę), dużo zadające E i spowalniające Q. Bardzo spoko 1v1. Jest także twardy i ma dużo hp. Ogólnie polecam grać. Rzadko pickowany, gdyż imo trudno się nim carruję całą grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#KUSH Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Bardzo fajna postać, sam miałem ostatnio przyjemność nią grać. Jest chora! W późniejszej rozgrywce z jakimś lepszym buildem możemy wyrzucić w kosmos wroga... ''Wolę by ma córka zaczęła się sypać. Niż żeby mój syn wsypał jakiegoś typa'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekarzewski Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 rzadko pickowany, bo przed 6 jest slaby i nie ma escape zadnego... ale jak dotrwasz do 6 bez zgona i cos tam ufarmisz, to potem jest latwo... nawet przy ganku enemy mozesz double zgarnac jak ogarniesz STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xArenis Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 @LordeVasto - prosze o warna . tak jak w temacie z rengarem wymysla ze postac posiada stuna a to jest tylko snear czyli klatka przez co wprowadza w blad. Mam prosbe jak sie nie znasz to nie pisz Polecam Swaina mocny pick na na mida pod ap lub na topa bardziej tanky. Plusy:Heal,Slow,Zwiekszony DMG, AoE klatka. Minusy: Ult zzera duzo many, Nie mobilny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.