xSTIVI Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Siea, siea! Mógłby ktos powiedzieć mi jak otworzyć source w eclipse? ( S z kropką mi nie działa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BotOfMinecraft Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 stworzyc projekt i sourcy dodac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSTIVI Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 stworzyc projekt i sourcy dodac ? Tylko nie wiem jak ;9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Tylko nie wiem jak ;9 Wrzucasz source gdzie mam projekty potem tworzysz w eclipse Java project o tej samej nazwie co source. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSTIVI Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 A mógłby mi ktoś powiedzieć jak przenieść plugin z eclipse na kompa? (Do folderu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NajsPL Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 @xSTIVI kolego jak nie znasz takich podstaw to zobacz sobie jakieś filmiki na yt, albo zostaw to komuś kto się na tym zna. Pozdrawiam NajsPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 File -> Export i sobie zapisujesz ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSTIVI Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 @xSTIVI kolego jak nie znasz takich podstaw to zobacz sobie jakieś filmiki na yt, albo zostaw to komuś kto się na tym zna. Pozdrawiam NajsPL @NajsPL Mógłbyś dać jakiś film z objaśnieniem jak przenieść source do eclipse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolos11 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Gotowego pluginu nie przerzucisz na source. Musisz mieć kod... są dekompilatory ale powodują błędy w kodzie i nie są dokładne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSTIVI Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Gotowego pluginu nie przerzucisz na source. Musisz mieć kod... są dekompilatory ale powodują błędy w kodzie i nie są dokładnen NP: Mam source pluginu MyGuilds. Chce go zedytować i nie wiem jak przenieść to source... @lolos11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolos11 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Wklejasz po prostu source (folder) do folderu .workspace (z eclipse...) i w eclipse tworzysz nowy projekt pod nazwą folderu z source. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMaxer Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Robisz projekt wchodzisz w source do folderu src i przenosisz tak jak tu na ss http://scr.hu/1792/gfhkk #Typowo_na_MPC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.