Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Eclipse - jak otworzyć source?

xSTIVI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siea, siea! Mógłby ktos powiedzieć mi jak otworzyć source w eclipse?

( S z kropką mi nie działa)

Opublikowano

Tylko nie wiem jak ;9

Wrzucasz source gdzie mam projekty potem tworzysz w eclipse Java project o tej samej nazwie co source. :>

Opublikowano

@xSTIVI kolego jak nie znasz takich podstaw to zobacz sobie jakieś filmiki na yt, albo zostaw to komuś kto się na tym zna.

Pozdrawiam NajsPL

Opublikowano

@xSTIVI kolego jak nie znasz takich podstaw to zobacz sobie jakieś filmiki na yt, albo zostaw to komuś kto się na tym zna.

Pozdrawiam NajsPL

@NajsPL

Mógłbyś dać jakiś film z objaśnieniem jak przenieść source do eclipse.

Opublikowano

Gotowego pluginu nie przerzucisz na source. Musisz mieć kod... są dekompilatory ale powodują błędy w kodzie i nie są dokładne...

Opublikowano

Gotowego pluginu nie przerzucisz na source. Musisz mieć kod... są dekompilatory ale powodują błędy w kodzie i nie są dokładnen

NP: Mam source pluginu MyGuilds. Chce go zedytować i nie wiem jak przenieść to source...

@lolos11

Opublikowano

Wklejasz po prostu source (folder) do folderu .workspace (z eclipse...) i w eclipse tworzysz nowy projekt pod nazwą folderu z source.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...