Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki telefon wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niedługo wymieniam telefon, biorę telefon z abonamentu (cennik telefonów dostępnych dla tego abonamentu te w tabeli 20 - http://www.play.pl/resources/pdf/cenniki/Cennik-Telefonow-w-ofercie-FORMULA-RODZINA.pdf) i maksymalnie mogę dopłacić 400 złotych. Początkowo zastanawiałem się na LG G2 mini (219 złotych), ale później zainteresował mnie LG G3s, który jest o 150 złotych droższy. Czy warto dopłacić te 150 złotych i wziąć G3s? Jeżeli tak to dlaczego? Może moglibyście polecić mi jakieś inne telefony w tej granicy cenowej (chodzi mi o te wymienione w cenniku do którego link podałem, nokia nie wchodzi w grę).
Pozdrawiam.

Opublikowano

Czy mógłbyś bardziej uargumentować wybór LG G3s zamiast LG G2, czy jedyną różnicą jest większa rozdzielczość oraz większy ekran?

Opublikowano

O lull.. Przecież wiadomo że G2..

G2 wystarczy Ci na dużo czasu, topowy telefon i żałuje że go nie mam. 

W topicu jest G2 mini i o taki też mi chodziło.

Opublikowano

Nie jestem aż tak wymagający zależy mi jedynie na jakimś w miarę dobrym ekranie (dlatego wybiorę G3s) i na tym żeby telefon chodził płynnie (przeglądanie internetów i jakieś gierki bez żadnych wielkich wymagań). Oczywiście chciałbym N5 ale szkoda mi dokładać do tego interesu jeszcze 400 zł. Dlatego pozostanę przy G3s, dzięki za doradzenie. Pozdrawiam.

Opublikowano

W ogóle na twoim miejscu zrezygnowałbym z tego syfu i wziął coś na raty do tego dokupił sobie kartę i wykupował pakiety, nie dość że taniej to jeszcze dostaniesz lepszy telefon. Jak zależy Ci na ekranie to LG L9 II, bo ten G3s to przy 5 calach i rozdziałce HD to.. 

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...