Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brązowe mechaniki IV

oban19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki wielkie. Myślę teraz bardziej jak wypromować kanał, bo większości osób seria bardzo się podoba, tylko tych osób za dużo nie ma :D

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Jeśli są to brązowe mechaniki (kolor) to zostaw. Jeśli chodzi o BRONZOWE mechaniki, czyli takie, które są wykonywane przez BRONZÓW, czyli graczy którzy siedzą w BRONZIE to zmień. ; ) Żeby żaden inny nazi grammar się nie przyczepił. 

卐 GRAMMAR

Opublikowano

Jeśli są to brązowe mechaniki (kolor) to zostaw. Jeśli chodzi o BRONZOWE mechaniki, czyli takie, które są wykonywane przez BRONZÓW, czyli graczy którzy siedzą w BRONZIE to zmień. ; ) Żeby żaden inny nazi grammar się nie przyczepił. 

卐 GRAMMAR

Nie jesteś pierwszą osobą, która to zauważyła. To jest trochę mój błąd, bo dopiero po wydaniu pierwszego odcinka dowidziałem się o tym jak bardzo jestem nieudolny, ale stwierdziłem że i tak jest już za późno żeby to odkręca (musiałbym wszystkie filmy zreuploudować z zmienionym intrem itp.). Zostańmy przy tym, że chodzi o kolor ;)

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...