adam23450 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 tak jak w temacie czyli co waszym zdaniem powinno sie tam znaleźć Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenyPL Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 No najważniejsze to fajne i ogarnięte gildię. Ładnie zbudowany spawn 0 lagów podaczas klepy. Tanie vipy itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Niczego, dlaczego? Ponieważ tych serwerów już jest tak dużo że aż się nimi przejadłem! Jak tworzysz serwer to tylko i wyłącznie autorskie pomysły! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BotOfMinecraft Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 TAAAAAAAAAAAAAAAAK ZROB KOLEJNY HARDKOR BO JEST ICH K***A JESZCZE ZA MALO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukubaczek Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Ja oczekuję: Autorskich pomysłów, czegoś czego jeszcze nie ma. Coś utrudnione, coś innego ułatwione. Jakiś nie typowy drop itemków na potki. Strenght 2 zablokowane. Brak cheaterów. Jedna zasada: Wszystko dozwolone co jest na zwykłym launcherze. Czyli można oszukiwać itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#KruQ. Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Autorskie gildie (Nie jakieś Tirexy czy inne gówna), ladny spawn, jakieś fajne orginalne pomysły etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrJohn1997 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Aktualnie trzeba się bardzo postarać z typem takiego serwera jak ty chcesz ale na pewno musi tam być tak jak wyżej ci wymienili ale nie morze też zabraknąć jakiś fajnych nowości,musisz też uważać na cheaterów bo gra na hardcore traci sens wtedy:) sam skończyłem z hardcorem przez takich "typków" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.