Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dostanę bana ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taką rozkmine,czy dało by radę dostać bana za np. skrypt EasyRyze jest tam opcja Use packet cast on i off i nie wiem czy czasami nie wysyła mi jakichś pakietów a wiem że za nie można dostać bana prosiłbym o pomoc ; )

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

Mógłby ktoś się jeszcze wypowiedzieć po jednej odpowiedzi nie jestem zbyt pewien czy mam to mieć włączone czy nie bo może być też tak że to "Use packet cast" W jakiś sposób blokuje wysyłanie pakietów bana nie chcę dostać dlatego jak możecie to napiszcie mi ;c

Opublikowano

Dużo razy było to wałkowane .. Za same pakiety nie dostaniesz bana , za exploity owszem .. Skoro ci to tak bardzo przeszkadza to wyłącz to i po sprawie ..

Opublikowano

Dobra dzięki aha i czy mógłby ktoś napisać w jakich skryptach są exploity chyba nie jest ich tak dużo sam wiem że w DevCassio jest . Aha i co daje ten exploit z cassio jak by ktoś wiedział.

Opublikowano

Cassio E zza pleców(jak mogłeś tego nie wiedzieć?). Xerath pakiety na ulcie. Ryze NFD(no face direction- też zza pleców skillsy). Ogólnie to prawie wszystkie skrypty korzystają z pakietów bo pomaga to w robieniu comba chociaż nie we wszystkich można to wyłączyć.

Deadboy

Opublikowano

Dobra dzięki a wie ktoś może czemu nie działa TriKatarina (chyba tak się to pisze ;d) i jaki skrypt na cassio bo próbowałem dev zwykłe cassio i przycina się i czy za skrypt BaseUlt jest ban ? bo wkońcu jakoś musi sprawdzić jak ktoś we mgle że się cofa .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...