Kajtus6902 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 tak jak w temacie jak wpisze /afk bądź poczekam te "300" sekund to mi pisze że jestem afk. ale brzydkim kolorem a nie wiem gdzie to zmienić. Pomocy, daje ++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrJohn1997 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 wątpię że znajdziesz taką opcje ale mogę się mylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Pannda Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Witaj @Kajtus6902rób tak jak ja na zdjęciach Paragraf: § umnie będzie to wyglądało Panda Jest teraz AFK i zapisujesz, powinno działać zostaw like jeśli pomogłem oczywiście zeby to tez działało musisz to ustawić w Confingu Essentials czyli chyba 322 linijka jesli masz Notepad ++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtus6902 Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Witaj @Kajtus6902 rób tak jak ja na zdjęciach screenSHU.jpg fghjfghjfhj.jpg screenSHU.jpg 4.jpg hhhhhh.jpg jjjjjjjjj.jpg aaaaaaaaaa.jpg Paragraf: § umnie będzie to wyglądało Panda Jest teraz AFK i zapisujesz, powinno działać zostaw like jeśli pomogłem oczywiście zeby to tez działało musisz to ustawić w Confingu Essentials czyli chyba 322 linijka jesli masz Notepad ++ screenSHU.jpg Wiem, jak tam wejsc tylko nie moglem odnaleźć tego afk ;D dzięki ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.