Gość Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Cześć, jestem w trakcie tworzenia serwera i chcę sobie skorzystać z pluginu xAuth do autoryzacji oraz AutoIN napisanego przez jedną z użytkowniczek MPCforum. Moje pytanie brzmi, czy w xauth są aktualnie jakieś bugi? Bo dawno nie bawiłem się w pluginy, kiedyś było coś z /logout etc. BTW. Komendy, które będą działać to tylko: /register ; /login ; /changepw Dzięki z góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakapaka Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Polecam ci zmienic na "LogIt". Jest najmniej zbugowany » MC.GOLDENCORE.PL « » Od Graczy Dla Graczy « » Survival+Questy « Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Tak, ale xAuth posiada jakieś bugi? Zależy mi na pluginie prostym, bez żadnych bajerów, tylko /register ; /login ; /changepw I oczywiście zabezpieczenia typu zakaz pisania kiedy nie jesteś zalogowany ; forcetptospawn etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.