Hydrauliczysko Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Gameforge zdradził wygląd nowej broni. I wszystko jasne... Odnośnik do komentarza
Verten123 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Wygląda jak Dragunov trochę . Odnośnik do komentarza
Hydrauliczysko Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Nie ma żadnych informacji ani na stronie ani na fb czy forum gry o tym jaka ta broń jest. Mam tylko nadzieje że nie będzie to kolejna sniperka automatyczna albo półautomatyczna I wszystko jasne... Odnośnik do komentarza
gepard Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Fairytale FR-F2https://www.youtube.com/watch?v=N8CpBWgXgM8 Odnośnik do komentarza
Umarly Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 ładna. To robie konto by ja testować ;p Czas wziąć się do roboty Odnośnik do komentarza
♥ Szwagierek ♥ Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Dla mnie byłoby najlepiej, żeby to było coś w stylu AWP Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
Verten123 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 @gepard Gram na Soldierze Fairytale, którą mam z boxa za AP. Ona jest mocniejsza od Cheytaca a zaraz znacznie lżejsza. Przebija się nawet przez ciężki pancerz na wysokości brzucha. Cudo, ale zauważ, że na filmiku masz wersję ulepszoną, bo jest design i bonus do ataku, wagi i odrzutu. Ten ParadoX on blisko 3 miesięcy już nie lata, dostał nanik na 50 lat za macro, WH i tam jeszcze spinę z TM , a wydał na Soldier Front 2 ponad 6k $ Odnośnik do komentarza
-Skillek- Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Nwm czy zauważyliście lecz na stronie skill'a pojawiły się też 2 nowe bronie które zapewne przy najbliższej aktualizacji ukarzą się w sklepach SR-25 Oraz PP-2000 Odnośnik do komentarza
Verten123 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 SR-25 to paskudztwo, 1 krotne przybliżenie i problemy z QQ, bo długo się przeładowują po każdym strzale. PP-2000, to będzie pogrom, jak je wprowadzą, bo są znacznie lepsze niż scorpiony, znacznie łatwiej się nimi celuje. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.