idrakus Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 | | | | | | | | | Witam, chciałbym wam zaprezentować wy edytowany plugin na obsydianiarki (EastStone) i mój mały plugin na kilof (crafting), aby zniszczyć obsydianiarki. > Nie długo będzie wy edytowany kukustone, który już nie będzie potrzebny kilof. > Tu macie link do pobrania pluginów: Proszę nie patrzeć na nazwy plików, których ich nazwałem. KILOF: http://www.speedyshare.com/mMPUn/iKilof.jar SKAN: https://www.virustotal.com/pl/file/5cd3a827f583f2bb06674611e6e87618e560d9fa4d94f79cbea05c8ffdf1963e/analysis/1414512127/ OBSYDIANIARKI: http://www.speedyshare.com/KC9Jh/iobsydniarki.jar SKAN: https://www.virustotal.com/pl/file/71d345de721450e820dd44a5e1abd4b14035df7337be5e7689a0f82afd10945c/analysis/1414512315/ Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsherTivi Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 A gdzie backdoor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idrakus Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Nie robię żadnych bacdoorów jak nie powiem kto :3. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 W jednym się pluginie tego nie dało zrobić co? eastStone to tylko 2 linijki zmienione lol (nazwa i item). A ten kilof pewnie kogoś innego bo ty tępy jesteś.@Zj*bana administracja czekam na to po *. Trzeba mieć zasrane żeby za taki malutki wulagryzm, to nawet nie wulgrazym dawać punkty. haha pewnie Blezur albo jakiś dziecko mod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idrakus Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Haha . Mówię wy edytowany. Wiem, że to dwie linki ale wole zaprezentować niż nic :3. To jest mój plugin (kilof), i sam jesteś tempy idź tam pisać pluginy na gildie, które nigdy nie napiszesz . Chłopie nie wiem ale co ty do mnie masz mi się śmiać chce jak ty piszesz do mnie co ja napisze czasami albo napisze temat . Eh myszek daj se spokój. Joł joł . Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 @idrakusNie pisałem gildii nigdy i nie będę pisał bo na c**j skoro nie gram w klocki już? Raczej gram raz na rok i nie robie serwerów.@czekam CZEKAM CZEKAM NA PERMA TĘPA ADMINISTRACJO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Nie można tego było napisać w jednym pluginie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolek :3 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Troszkę zjebałeś bo nie można mieć wgranych stoniarek i tego pluginu C: I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idrakus Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 No wiadomo ale można mieć plugin Kukustone lub po po prostu na odwrót stoniarki easta i wy edytować kukustone na obsydianiarki. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diaxower07 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Tak z ciekawości, z jakiego pluginu kopiowałeś ten crafting ? bo trochę tak dziwnie, że craftujesz kilof, a nazywasz go goldswod . Moim zdaniem trochę bez sensu, wątpię żebyś pisał go sam ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CokoBambo Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 gdzie ty tu widzisz bacdora ? A gdzie backdoor? gdzie ty widzisz tu backdoor package iJavaCrafting; import java.util.ArrayList; import java.util.List; import org.bukkit.Bukkit; import org.bukkit.ChatColor; import org.bukkit.Material; import org.bukkit.enchantments.Enchantment; import org.bukkit.event.Listener; import org.bukkit.inventory.ItemStack; import org.bukkit.inventory.ShapedRecipe; import org.bukkit.inventory.meta.ItemMeta; import org.bukkit.plugin.PluginManager; import org.bukkit.plugin.java.JavaPlugin; public class Main extends JavaPlugin implements Listener { public void onEnable() { Bukkit.getPluginManager().registerEvents(this, this); ItemStack goldSword = new ItemStack(Material.IRON_PICKAXE, 1); goldSword.addUnsafeEnchantment(Enchantment.DIG_SPEED, 5); ItemMeta meta = goldSword.getItemMeta(); meta.setDisplayName(ChatColor.GOLD + "»" + ChatColor.DARK_AQUA + " Kilof do Obsydiniarki"); List<String> lore = new ArrayList(); lore.add(ChatColor.GOLD + "»" + ChatColor.DARK_AQUA + " Mozesz nim zniszczyc Obsydiniarke!"); meta.setLore(lore); goldSword.setItemMeta(meta); ShapedRecipe horseSword = new ShapedRecipe(goldSword); horseSword.shape(new String[] { "DZD", " S ", " S " }); horseSword.setIngredient('D', Material.DIAMOND); horseSword.setIngredient('S', Material.STICK); horseSword.setIngredient('Z', Material.IRON_INGOT); Bukkit.addRecipe(horseSword); } } masz prawo do edyci ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
єяιρѕσи Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Nie ma to jak bez zgody autora edytować plugin (zmienić 2 linijki + plugin.yml) i wrzucać na mpc. Chłopie, weź się za pisanie swoich pluginów, a nie zmieniasz 2 linijki w jakimś pluginie i z uśmiechem na twarzy wrzucasz to, jako ciężko wykonaną pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolek :3 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 A kto powiedział, że wrzucił to bez zgody autora? B| I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.