Skocz do zawartości

[Pytanie] PermissionsEX - ranga na czas?

Zientez

Rekomendowane odpowiedzi

W pluginie PermionesEX nie da rady ustawić rangi tymczasowej tylko na stałe. Do tego jest plugin AzRank. To działania tego pluginu jest wymagany plugin Valut Rangę przydzielasz komędą /setrank nick Vip 30day.

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Tak jak napisał @adam23450 .

Tutaj masz jak dawać rangę na dzień, miesiąc, rok itd.

/setrank Nick ranga czas

Np.

/Setrank Ajros vip 2d daje vipa graczowi Ajros na 2 dni

1s - 1 sekunda

1m - 1 minuta

1h - 1 godzina

1mo - 1 miesiąc

1y - 1 rok

;)

CPU: I5-4460 (w planach i74690k) GPU: GTX960 4G

W pluginie PermionesEX nie da rady ustawić rangi tymczasowej tylko na stałe. Do tego jest plugin AzRank. To działania tego pluginu jest wymagany plugin Valut Rangę przydzielasz komędą /setrank nick Vip 30day.

Tak jak napisał @adam23450 .

Tutaj masz jak dawać rangę na dzień, miesiąc, rok itd.

/setrank Nick ranga czas

Np.

/Setrank Ajros vip 2d daje vipa graczowi Ajros na 2 dni

1s - 1 sekunda

1m - 1 minuta

1h - 1 godzina

1mo - 1 miesiąc

1y - 1 rok

;)

Da się ustawić w pex na czas ._. Nie douczeni 

/pex user <nick> group set <nazwa grupy> <koniecznie nazwa świata np. world> <czas 30d w sekundach>

ale i tak polecam AzRank (mi zawsze działa nie ważne jaka wersja pobieram zawsze nową i zawsze działa tylko trzeba umieć posługiwać się nim xD)

531001454960877632167.png

@ref szukam dalej tej komendy w PermissionsEx... AzRank pobralem (vault mam najnowsze wszystko permissionsex dobrze skonfigurowane) a jak wpisze sb np. /setrank Nick vip 10s to po 10 s noe zabiera rangi albo po tych 10s daje inna range zamiast ta co mialem. Wiec dalej szukam tej cmd z permissionsex. Nie pisac mi o zjeba... AzRanku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] PermissionsEX   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...