Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór umiejętności pod ICE Dps?

EviL1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

Ostatnio znalazłem ową gre czyli DC universe online. Zaczałem sobie nieco expic i zauważylem że ma ona niemal identyczną budowę jak world of warcraft. Rozumiem działania odpowiednich postaci do ich danych zadań, nie mam jednak doświadczenia w rozdawaniu umiejętności bądź też skilli czy jak to się dokładnie nazywa. Tu też proszę o pomoc bardziej doświadczonych graczy. Wybrałem sobie specjalizację ICE, mam do wyboru kilka opcji w rozdawaniu punktów, głównie zalezy mi aby wyciskać dobry DPS. Rozumiem że podobnie jak w world of warcraft były dobrane buildy do postaci tzn odpowiednie rozdawanie talentów w celu lepszych osiągów danej specjalizaci, zatem podobnie musi być i tu. Nie chcę popełnić kategorycznego błędu, zatem proszę o pomoc.

Również chciałem się dowiedzieć, czy istnieje możliwość skasowania już rozdanych pkt, bo być może akurat moje obecne ułożenie jest całkowicie do zmiany.

Pozdrawiam.

Opublikowano

wpisz sobie na youtube'ie fraze 'ice dps loadout' i bedziesz mial gotowca. power pointy (potrzebne do odblokowywania mocy) dostaje sie do 30lvl'u, skill pointy zdobywa sie przez cala gre za zrobione feat'y. skorzystaj z gotowego loadout'u, a w miare poznawania ice'a bedziesz w stanie modyfikowac moce zeby odpowiadaly Twojemu stylowi gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...