Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wgranie skina do Minecraft'a.

crave12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam problem, czy jest możliwość wgrania skina bez używania strony tylko np. wrzucając do folderu? Mam Premium, lecz nie mogę zalogować się na strone i to jest problem. Nie wiem gdzie kierować ten temat.

Opublikowano

Jak masz original to potrzebujesz tylko 1 program:

Winrar

Chyba to sie tak robilo:

1. Pobierz lub zrob swoj skin

2. Wejdz w start  w xp to klikamy uruchom i wpisujemy %appdata% a jak windows 7 to wpisujesz w wyszukiwarke systemowa %appdata%

3. Wejdz folder minecraft i poszukaj pliku java minecraft (jar nie exe)

4. Otworz go za pomoca winrar

5. Jak otworzyles juz ten plik za pomoca winrar to wejdz w folder mob

6. (uwaga polecam zrobic kopie mc przed operacja!) - Ten skin co zrobiles lub pobrales musisz go nazwac : char

7. Zamien te skiny i ponownie uruchom mc.

Tak sie robilo rok temu niewiem czy cos zmieniali

Chyba pomoglem

Wiktor

Opublikowano

Niestety nie ma takiego folderu mob, czyli musiało się coś zmienić, albo coś u mnie jest

Jak pan moze caly forder mc zapakowac i stawic na strone to popatrze , jak cos znajde to odpowiem.

Jak dostane to jutro odpowiem.

Opublikowano

Jeśli masz PREMIUM i chcesz, by skin był widoczny dla innych Graczy, to możesz zrobić to tylko przez stronę minecraft.net.

Jeśli chcesz, by skin był widoczny tylko dla Ciebie, to wgrywasz go do katalogu - minus jest taki, że skina nie widzą inni, a Ty widzisz ich tak samo jak siebie.

Opublikowano

Jeśli masz PREMIUM i chcesz, by skin był widoczny dla innych Graczy, to możesz zrobić to tylko przez stronę minecraft.net.

Jeśli chcesz, by skin był widoczny tylko dla Ciebie, to wgrywasz go do katalogu - minus jest taki, że skina nie widzą inni, a Ty widzisz ich tak samo jak siebie.

Ahh dzieki za przypomnienie ze sie na multi moze byc tak ze nie bedzie skina co sie da:/

Opublikowano

Na stronę minecraft.net loguj się emailem jakiego użyłeś do zarejestrowanie się na stronie mojang.com (aby kupić premium trzeba się tam zarejestrować). Jeżeli znasz email to z górki, jeżeli nie pamiętasz hasła to wybierz takową opcję przy logowaniu.

No chyba, że kupiłeś konto na allegro lub na innych dziwnych stronach to wtedy możliwe, że ci zablokowali.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Niestety przeszukalem to :P ale niestety jest tak zabezpieczone ze sie co chwile resetuje na normal wiec recznie sie nie da.

To byl grupi update :) z tymi launcherami premium

Niemoglem pomoc przepraszam

Wiktor

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...