Logich Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Witam. Mam taki problem otóż od 2 dni zacząłem mieć lagi. Mapa mi się włącza bardzo długo i ogólnie wszystko ładuje się dużo dłużej niż np. tydzień temu. Wina nie leży po mojej stronie gdyż nic nie robiłem z internetem. Co to może być? Odnośnik do komentarza
haha:D Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Witam. Mam taki problem otóż od 2 dni zacząłem mieć lagi. Mapa mi się włącza bardzo długo i ogólnie wszystko ładuje się dużo dłużej niż np. tydzień temu. Wina nie leży po mojej stronie gdyż nic nie robiłem z internetem. Co to może być? witaj, nie tylko Ty masz taki problem każdy je ma pozdrawiam Daj Like jeśli mam rację ;p Odnośnik do komentarza
Logich Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Jest szansa że to naprawią? Odnośnik do komentarza
haha:D Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 wiele rzeczy mają naprawić hehe co chwile im cos jebie;d Daj Like jeśli mam rację ;p Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.