Skocz do zawartości

[Dyskusja]Necropolis/Eqentis

Gość _SmauG_

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, w związku iż Administracja Necropolis zamknęła serwer to doszły mnie słuchy, że robią nowy :)

Tak, moi mili to jest śmieszne i trzeba tępić takie zachowanie.. Naciągają na PLN graczy po czym robią ich w kulki.. Gwarantuję, że ich nowy server "Eqentis" nie wytrzyma dłużej niż poprzednie :) 

Tak więc przestrzegam wszystkich graczy przed tym serverem jak i ich administracją..

A o to SS, ich strony głównej :)

Link do strony: http://eqentis.pl/

SS: RNW.png

Zgadzam się, robią z graczy debilów. Zarobili w 3 dni i zamknęli serwer :)
Osobiście odradzam grę na tym serverze.. Hmm.. W TM jest tylko jedna kompetentna osoba.. 

Główny właściciel severów to zwykły kłamca i dzieciak  :D I do tego piskliwy głos jak by nie przeszedł jeszcze mutacji :D
Hmm.. Kolejna sprawa to główny admini to jest: xxdawid czy jak on tam się nazywał.. 
Unga to słynna Ciastko (Pani adwokat :D

Ktory to juz serv? bo zgubiłam się po 8472615304421 razie =DD

Ja tam nie wiem

Ale wiem jedno, to twój ostatni ;D

_SmauG_ a raczej Bezimienny co ciągle zmienia nicki bo lubi się bawić w kreta :)

Zobaczymy co nowy technik pokaże, mam nadzieje że .. przestaniesz się bawić już w kreta bo towje info jest błędne. Serwer co prawda padł i nie zostanie otwarty.

Strona jak i pliki zostały sprzedane co prawada pliki się na nic nikomu nie przydadzą ale są ludzie co nie myślą.. :)

Ja tam nie wiem

Ale wiem jedno, to twój ostatni ;D

_SmauG_ a raczej Bezimienny co ciągle zmienia nicki bo lubi się bawić w kreta :)

Zobaczymy co nowy technik pokaże, mam nadzieje że .. przestaniesz się bawić już w kreta bo towje info jest błędne. Serwer co prawda padł i nie zostanie otwarty.

Strona jak i pliki zostały sprzedane co prawada pliki się na nic nikomu nie przydadzą ale są ludzie co nie myślą.. :)

Zmieniam nicki? Dobrze wiedzieć :) 

Mogę prosić dowody, że zostało to wszystko sprzedane?

Hmm.. A wgl może się przedstawisz?

Kolejna sprawa odnosząca się do twojego postu to "literówki"...

A i jeszcze jedno.. Z kogo Ty chcesz zrobić debila?

Strona nadal jest wykupiony w hekko tak samo jak Necropolis i nawet na tym samym IP :)

Dobra wkręta :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Dyskusja]Necropolis/Eqentis   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...