Gość Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Witam, w związku iż Administracja Necropolis zamknęła serwer to doszły mnie słuchy, że robią nowy Tak, moi mili to jest śmieszne i trzeba tępić takie zachowanie.. Naciągają na PLN graczy po czym robią ich w kulki.. Gwarantuję, że ich nowy server "Eqentis" nie wytrzyma dłużej niż poprzednie Tak więc przestrzegam wszystkich graczy przed tym serverem jak i ich administracją.. A o to SS, ich strony głównej Link do strony: http://eqentis.pl/ SS: Odnośnik do komentarza
Developer Aris Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Administracja dziecinada tak naprawdę. Serwer tylko i wyłącznie pod zarobek. Odnośnik do komentarza
DevBolt Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Gadałem z administratorem i totalne dno, sam przyznał że 3 dni naprawiali mysql -___- nie polecam dzieciarnia Odnośnik do komentarza
Shayen ❤ Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Ktory to juz serv? bo zgubiłam się po 8472615304421 razie =DD Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Zgadzam się, robią z graczy debilów. Zarobili w 3 dni i zamknęli serwer Osobiście odradzam grę na tym serverze.. Hmm.. W TM jest tylko jedna kompetentna osoba.. Główny właściciel severów to zwykły kłamca i dzieciak I do tego piskliwy głos jak by nie przeszedł jeszcze mutacji Hmm.. Kolejna sprawa to główny admini to jest: xxdawid czy jak on tam się nazywał.. Unga to słynna Ciastko (Pani adwokat ) Odnośnik do komentarza
wach12 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 żenada poprostu Odnośnik do komentarza
Nimba Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Nie polecam Odnośnik do komentarza
Kubraczek Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Póki co 6-7 serwerów, niczym się prawie nie różnią od poprzednich. DNO ^_^ Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Niestety.. Istnieją ludzie i taborety, TM tych serverów zaliczamy do 2 kategorii. Odnośnik do komentarza
Lauling Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Ktory to juz serv? bo zgubiłam się po 8472615304421 razie =DD Ja tam nie wiem Ale wiem jedno, to twój ostatni ;D _SmauG_ a raczej Bezimienny co ciągle zmienia nicki bo lubi się bawić w kreta Zobaczymy co nowy technik pokaże, mam nadzieje że .. przestaniesz się bawić już w kreta bo towje info jest błędne. Serwer co prawda padł i nie zostanie otwarty. Strona jak i pliki zostały sprzedane co prawada pliki się na nic nikomu nie przydadzą ale są ludzie co nie myślą.. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Ja tam nie wiem Ale wiem jedno, to twój ostatni ;D _SmauG_ a raczej Bezimienny co ciągle zmienia nicki bo lubi się bawić w kreta Zobaczymy co nowy technik pokaże, mam nadzieje że .. przestaniesz się bawić już w kreta bo towje info jest błędne. Serwer co prawda padł i nie zostanie otwarty. Strona jak i pliki zostały sprzedane co prawada pliki się na nic nikomu nie przydadzą ale są ludzie co nie myślą.. Zmieniam nicki? Dobrze wiedzieć Mogę prosić dowody, że zostało to wszystko sprzedane? Hmm.. A wgl może się przedstawisz? Kolejna sprawa odnosząca się do twojego postu to "literówki"... A i jeszcze jedno.. Z kogo Ty chcesz zrobić debila? Strona nadal jest wykupiony w hekko tak samo jak Necropolis i nawet na tym samym IP Dobra wkręta Odnośnik do komentarza
╰☆╮NeTsoN ™╰☆╮ Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 NIe polecam banda dzieci .... ,,Bo najlepiej gra się zespołowo,, Odnośnik do komentarza
a.zmienie.se.nick Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Skoro serwer nie istnieje to zamykam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.