Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - skrypty nie chcą się wgrać.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie znalazłem nigdzie na forum takiego błędu. Gdy próbuję wgrać niektóre skrypty (np: SFSeries lub VeigarEndBoss) wywala taki błąd.

problem.png

Wszystkie programy mam zainstalowane, program uruchamiam jako administrator. Te skrypty, które się zainstalowały działają poprawnie. Na początku myślałem, że to coś z gitbubem, ale po pobraniu skryptów na dysk i próbie instalacji manualnej (opcja - local) jest to samo.

Opublikowano

Spróbuj jak dasz Install new Assembly, w GitHub rozwinąć liste i znaleźć profil autora skryptu. Wtedy klikasz next i wyskakują Ci jego wszystkie skrypty, tam sobie zaznacz ten który chcesz.

Metin2 prywatne serwery - Makarov i Double.

Metin2 PL - R3Double (Diumar)

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Opublikowano

Sprawdź w temacie skryptu czy do tych skryptów nie jest wymagana jakaś biblioteka (Library), jeżeli tak to najpierw przyinstaluj ją, a dopiero później skrypt. 

Opublikowano

Spróbuj jak dasz Install new Assembly, w GitHub rozwinąć liste i znaleźć profil autora skryptu. Wtedy klikasz next i wyskakują Ci jego wszystkie skrypty, tam sobie zaznacz ten który chcesz.

Właśnie tak próbowałem na początku i jest tak samo. myślałem, ze pobranie ręcznie pomoże, ale nic nie dało. A biblioteczki mam wszystkie zainstalowane, próbowałem przeinstalować, ale nie pomogło.

Opublikowano

masz wgrany LXorbwalker? hmmmm jeśli tak to polecam pobranie paczki od HeheheM'a

ma on tam od *** skryptów. ten zapewne też się znajdzie

--

Opublikowano

masz wgrany LXorbwalker? hmmmm jeśli tak to polecam pobranie paczki od HeheheM'a

ma on tam od *** skryptów. ten zapewne też się znajdzie

Miałem tą paczkę, ale usunąłem. Było dużo niepotrzebnych skryptów (zwłaszcza po kilka do jednego czampa) i wkurzało mnie 10 minutowe ich odświeżanie przy każdym włączaniu programu. Ale jak nie będę mógł ich zainstalować to chyba, będę musiał się pomęczyć.

Opublikowano

Miałem tą paczkę, ale usunąłem. Było dużo niepotrzebnych skryptów (zwłaszcza po kilka do jednego czampa) i wkurzało mnie 10 minutowe ich odświeżanie przy każdym włączaniu programu. Ale jak nie będę mógł ich zainstalować to chyba, będę musiał się pomęczyć.

polecam

odznacz auto update i z głowy

--

Opublikowano

Też mam ten problem zobacz log i tam pewnie Ci pisze żenie masz dodatku SDK targeting pack itd nwm gdzie to ściągnąć

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...